Dr. Oetker Fahéjas cukor 10 g

Dr. Oetker Fahéjas cukor 10 g

Dr. Oetker Fahéjas cukor 10 g

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Fahéjas cukor.  Sütemények, desszertek, forró italok ízesítéséhez és díszítéséhez. Felhasználási információ: Sütemények, töltelékek (pl. almás), desszertek (pl. tejberizs, fagylalt), forró italok ízesítéséhez és díszítéséhez. Tárolási információ: Száraz, hűvös helyen tárolandó!Származási hely: EU Recept: Fahéjas csigaHozzávalók:Tésztához: 500 g búzaliszt, 100 g porcukor, 60 g lágy margarin, 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor, 1 tasak Dr. Oetker Instant Élesztõ, 1 tojás, 1 csipet só, 250 ml langyos tejTöltelékhez: 1 evõkanál margarin, 2 tasak Dr. Oetker Fahéjas cukor, 40 g cukorMegkenéshez: 1 felvert tojásA tészta hozzávalóit konyhai robotgéppel kb. 5 percig dagasztjuk, majd meleg helyen legalább 40-50 percig kelesztjük. A megkelt tésztát 40 x 30 cm-es lapra nyújtjuk, megkenjük az 1 evõkanál olvasztott margarinnal, majd egyenletesen megszórjuk a cukor és a fahéjas cukor keverékével. A tésztát feltekerjük, és kb. 2-3 cm-es vastagságú szeletekre vágjuk. A csigákat sütõpapírral bélelt tepsibe fektetjük, megkenjük a felvert tojással, majd ismét pihentetjük kb. 10-15 percig. Ezután elõmelegített sütõben megsütjük. Alsó-felsõ sütés: 180°C, Sütési idõ: 22-25 perc.

Így is ismerheti: Fahéjascukor10g

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.