Lakhsmy Egész Fehérbors (30g)

Lakhsmy Egész Fehérbors (30g)

Lakhsmy Egész Fehérbors (30g)

384 Ft-tól 5 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Termékleírás
A borsról kizárólag mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítõje amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen elemévé vált. Az ókorban és középkorban ára megegyezett az aranyéval és legalább annyira elfogadott fizetõeszköznek számított. Birtoklásáért kereskedelméért birodalmak vetekedtek és tulajdonképpen ez a fűszer volt a nagy felfedezések katalizátora. Csípõs aromája kiemeli az ételek ízét de az elfogyasztott mennyiséggel érdemes óvatosan bánni ugyanis izgatja az emésztõrendszert. Õrölve és egészben egyaránt felhasználjuk. Az egész borsszemek légmentesen lezárt edényben szinte korlátlan ideig megõrzik élvezeti értéküket. Az õrölt bors esetében minél finomabb az õrlés minõsége annál erõteljesebben adja ki aromáit. A feketebors fehérbors és zöldbors ugyanazon növény termései csak különbözõ érési állapotban szüretelik õket továbbá a feldolgozásuk is eltérõ. A szemeket érett állapotukban szedik majd több napon keresztül áztatják hogy a héjuk megpuhuljon. Ezt követõen eltávolítják a szemek külsõ felületét majd szárítják. Aromája lágyabb kellemesebb és kevésbé csípõs mint a feketeborsé. Felhasználása: szinte minden ételféleséghez jól használható levesektõl a hús és halételeken át egészen a péksüteményekig. Aki érzékeny a borsra vagy diétás étrendet követ borsikafűvel kiválthatja. Így is ismerheti: Egész Fehérbors 30 g, EgészFehérbors30g, E gész Fehérbors (30 g)
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^