Asian Home Gourmet Koreai Barbecue Bulgogi Húspác, 50gr (Asian Home Gourmet) (8886390205018 21/05/2026 (60db))

Asian Home Gourmet Koreai Barbecue Bulgogi Húspác, 50gr (Asian Home Gourmet) (8886390205018  21/05/2026 (60db))

Asian Home Gourmet Koreai Barbecue Bulgogi Húspác, 50gr (Asian Home Gourmet) (8886390205018 21/05/2026 (60db))

890 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Asian Home Gourmet Koreai Barbecue Bulgogi Húspác, 50gr (Asian Home Gourmet) (8886390205018 21/05/2026 (60db))

890 Ft
+ 1 750 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
thaipiac.hu
Termékleírás
Koreai Barbecue Bulgogi Húspác, 50gr (Asian Home Gourmet)A koreai gasztronómia egyik legismertebb, legkedveltebb és legikonikusabb fogása kétségkívül a Bulgogi, azaz a „tűzön sült hús. Ez az édesen sós, fűszeres és zamatos marhahúsos fogás világszerte meghódította az ínyencek szívét – és most az Asian Home Gourmet Koreai Barbecue Bulgogi Húspácával Te is egyszerűen és gyorsan elkészítheted otthon a hagyományos ízvilágot, kompromisszumok nélkül. A Bulgogi szó szerinti fordításban "tűzhús"-t jelent, amely tökéletesen kifejezi a fogás lényegét: pácolt, majd grillen vagy serpenyőben gyorsan megsütött vékonyra szeletelt marhahús, amely az édes, sós, fokhagymás és szezámos ízek harmonikus egyensúlyával ragadja magával az ízlelőbimbókat. Az Asian Home Gourmet 50g-os Bulgogi fűszerkeveréke mindent tartalmaz, amire szükséged van az autentikus páclé elkészítéséhez: szójaszósz, fokhagyma, gyömbér, hagyma, barna cukor, szezám és bors tökéletes arányát, csak a húsra van szükséged hozzá. Miért válaszd az Asian Home Gourmet Bulgogi Húspácot?
Autentikus koreai recept alapján készült, a tradicionális Bulgogi minden ízjegyét hűen követve
Egyszerű és gyors felhasználás: csak keverd össze a pácot a hússal, pácolj 30 percig, majd süsd meg
Sokoldalú felhasználhatóság: marhahús mellett csirkéhez, sertéshez, tofuhoz vagy zöldségekhez is kiváló
50g-os praktikus kiszerelés, amely kb. 500g húshoz elegendő
Nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozót
A tökéletes ízélményhez nem kell profi szakácsnak lenned, ezt a fűszerkeveréket még kezdők is bátran használhatjákHogyan használd?
Szeletelj fel kb. 500g marhahúst vékony csíkokra (lapocka vagy comb ideális).
Öntsd a Bulgogi húspácot egy tálba, és keverd össze a hússal, amíg minden darabot egyenletesen beborít.
Hagyd pácolódni legalább 30 percig, de legjobb egy éjszakán át hűtőben érlelni az ízeket.
Süsd meg wokban, serpenyőben vagy grillen pár perc alatt, amíg a hús omlósra pirul.
Tálald főtt rizs mellett, friss salátalevelekkel, kimchivel, újhagymával és szezámmaggal megszórva. Tipp:
Tekerj egy kis bulgogit salátalevélbe, tegyél mellé egy csipet kimchit, fokhagymát és egy kevés szamdzsang szószt – így máris egy igazi koreai „ssam fogást készítesz!Kinek ajánljuk?
Koreai konyha szerelmeseinek, akik autentikus ízeket keresnek otthon
Elfoglalt hétköznapokra, amikor kevés az idő, de nagy az étvágy
Kezdő szakácsoknak, akik még csak ismerkednek az ázsiai konyhával
Grillpartikhoz és baráti összejövetelekhez, ahol az ízvilág garantáltan lenyűgöz
Street food rajongóknak, akik saját konyhájukban is ázsiai hangulatot teremtenének
Vegetáriánus alternatívákhoz is, tofuval vagy húspótlóval is fantasztikusAz Asian Home Gourmet Bulgogi Húspác nem csupán egy fűszerkeverék – kulcs a koreai konyha szívéhez, amely elhozza a sűrű szójaszósz, a karamellizált cukor, a fokhagyma és a gyömbér harmóniáját minden egyes falatban. Nincs más dolgod, mint kinyitni a csomagot, keverni, pácolni és élvezni a világ egyik legnépszerűbb barbecue-élményét – otthon.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.