Lakshmy tárkony morzsolt 14g A tárkony kedvelt, jellegzetes ízű fűszer, melyet többféle receptben is felhasználhatunk. A Lakshmy tárkony morzsolt előnyei A tárkony egyszerre fűszer...
Vöröshagymából, szárítással és szemcsésítéssel készített termék, amely megkönnyíti a konyhai munkát. Ízében, illatában és felhasználásában megegyezik a friss vöröshagymával...
A világ legelterjedtebb ízesítője. A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának...
Morzsolt petrezselyem. Kiválóan illik ragukhoz, levesekhez, zöldborsóból, vagy burgonyából készült ételekhez. Érdemes csak a főzés végén az ételhez adni, hogy ne veszítse el aromáit...
Egész koriandermagok. Európában inkább a koriander magját míg keletebbre a friss leveleit használják a konyhában. A szemek pirítás után enyhe citrusos illatot árasztanak, egy kevés...
Egész édeskömény. Illata kissé kámforos, íze az ánizshoz hasonló. A zellerfélék családjába tartozó évelő növény termése adja a fűszert. Illata kissé kámforos, íze az ánizshoz hasonló,...
Jól illeszkedik hús vagy zöldségek sütéséhez, tejszínes vagy gombamártásokhoz, paradicsomszósszal készülő ételekhez, tengeri halhoz, vagy éppen tepsiben sütött krumplis ételekhez. ...
Sült és főtt húsokhoz, krumpliból készült ételekhez, főtt vagy sült zöldség ételekhez jól illeszkedő fűszer. Levelét és virágát használjuk fel, frissen és szárítva egyaránt. ...
Lakshmy fehérbors őrölt 30 g Ha valami igazán kifinomult ízt keresel, a Lakshmy őrölt fehérbors tökéletes választás a konyhádba. Lágyabb, kevésbé csípős íze elegánsabbá teszi a leveseket,...
Morzsolt, szárított borsikafű. Aki érzékeny a borsra, vagy diétás étrendet követ, borsikafűvel kiválthatja a bors használatát. A borsikafű más néven csombor. Európában honos növény...
Az őrölt fehérbors finomra őrölt formában gazdag antioxidánsokban, melyek segítenek védeni a szervezetet a szabad gyökök ellen. Fokozza az ételek pikáns ízét anélkül, hogy elszínezné...
Állítólag a Dél-Indiai Madras városáról kapta ezt az elnevezést, az angol gyarmatosítóktól. Számtalan variációja van forgalomban. Sertés , csirke , marha , bárány , vagy zöldség...
Az örökzöld Pimenta fák termésének magjai adják a fűszert. A magokat zölden szedik le, melyek a szárítást követően megbarnulnak és felületük ráncos lesz. Illata a szegfűszeghez hasonló,...
Felemelő illat, kellemes íz – ilyen a rózsaszirom, mely ételek elegáns és különleges díszítése mellett ízesítésre is alkalmas. A rózsa (Rosa), a rózsafélék (Rosaceae) családjába...
A Földközi-tenger vidékén és Indiában már az ókorban termesztették és hasznosították. A növény levele és magja adja a fűszert. A mag íze kissé az ánizsra emlékezetet, picit keserű...
Széleskörűen felhasználható, sültek, pácok, marinádok, savanyúságok, kolbász vagy sonka fűszerezéséhez. Citrusos aromája jól illik a halételekhez és mártásokhoz. A koriander magját...
A zellerfélék családjába tartozó növény magja adja a fűszert. A zellerfélék családjába tartozó növény magja adja a fűszert. Már ősidők óta hasznosítjuk. Íze kissé fanyar, illata...
A mediterrán térség egyik alapvető fűszere. A mediterrán térség egyik alapvető fűszere, az ottani konyhaművészet segítségével terjedt el használata az egész világon. Egyéni...
A Földközi-tenger vidékéről és Nyugat-Ázsiából származó növény, sárgás színű magja és levelei adják a fűszert. Íze és illata a curry levélhez hasonlít, de nem annyira intenzív. ...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.