Horváth Rozi egész fahéj 17 g - cooponline

Horváth Rozi egész fahéj 17 g - cooponline

199 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Horváth Rozi egész fahéj 17 g - cooponline

199 Ft
+ 1 999 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
cooponline.hu
Termékleírás
Allergiával kapcsolatos információk
  • Zeller: Tartalmazhat
  • Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
  • Tojás: Tartalmazhat
  • Tej: Tartalmazhat
  • Mustár: Tartalmazhat
  • Szezámmag: Tartalmazhat
  • Szója: Tartalmazhat
Tárolási típus
  • Típus: Szobahőmérsékletű
C somagolási típus
  • Típus: Zacskó
Szabványosíto tt márka
  • Márka: Horváth Rozi
Egység (specifikusan)
  • Egység (specifikus): Gramm
Súly
    Bruttó tömeg: 20
Számszerű méret
    Számszerű méret: 17
Terméknév felosztás
  • Funkcionális név: Fahéj
  • Variáns: Egész
Beszállító által megadott méretek
  • Polcmagasság: 140
  • Polcszélesség: 104
  • Polcmélység: 10
Beszállító által megadott egység értékesítés
  • Magassá g: 140
  • Szélesség: 104
  • Mélység: 10
Memó
    Aromazáró csomagolásban
  • Száraz, fénytől védett helyen tartandó!
  • Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www. horvathrozi. huinfo@horvathrozi. hu
  • Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi. hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
  • Tradicionális ízeink újragondolvaKaramellás gesztenye2 óraElkészítés: közepesKöltség: átlagosHozzávalók: 1 kg gesztenye, 500 g kristálycukor, 500 g víz, 4 db Horváth Rozi fahéjrúd, 2 tk só, 1 narancs héja. Elkészítése: A gesztenyéket a csúcsos végüknél keresztben bevágjuk, vigyázva, hogy csak a héjat hasítsuk fel, a húsba ne vágjunk. Ezután lobogó forró vízben előfőzzük. Leszűrjük, tepsire rendezzük egyenletesen, majd 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük. Még melegen meghámozzuk. A sziruphoz a cukorból aranybarna karamellt készítünk egy magas falú edényben, majd hozzáadjuk a vizet. Addig forraljuk, amíg a karamell teljesen feloldódik, majd hozzáadjuk a fűszereket, narancshéjat, végül a gesztenyét. 15 percig alacsony hőfokon forraljuk. Még forrón üvegekbe töltjük, kidunsztoljuk, vagy hűtve tároljuk, úgy két hétig eláll. Tipp: A karamellizált gesztenyéhez jól illik egy kevés jó minőségű rum vagy whiskey.
  • Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www. horvathrozi. huinfo@horvathrozi. hu
  • Fahéj egész, szárított
  • 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
Márka
  • Horváth Rozi
Jellemzők
  • Alapfűszer
  • Fahéjrudak 7-9 cm
Kiszerelés
  • 17
Egység (szabadon)
  • g
Email segélyvonal
  • info@horvat hrozi. hu
Webcím
  • www. horvathrozi. hu
Cég neve
  • Kotányi Hungária Kft.


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.