A fűszerkömény egyike a hazai alapfűszereknek, szinte minden háztartásban megtalálható, és számos ételt ízesítünk vele. Mindemellett olyan jótékony tulajdonságokkal is rendelkezik ez...
A természet legjava A szárított korianderlevélnek aromás-fűszeres íze van, kifinomultabb, mint a friss korianderé. Nagyon jól harmonizál a római köménnyel és a mentával. A korianderlevél...
"Az ernyősvirágzatúak családjába tartozik. Rendkívüli aromáját magas illóolaj-tartalmának köszönheti. Étvágygerjesztőként és görcsoldóként éppúgy bizonyított már a köménymag, mint szélhajtóként...
A Földközi-tenger vidékén és Indiában már az ókorban termesztették és hasznosították. A növény levele és magja adja a fűszert. A mag íze kissé az ánizsra emlékezetet, picit keserű...
Egész, szárított babérlevél. A babérlevél alkalmazási területei: ételekbe fűszerként (a babért a főzés utolsó szakaszában rakjuk ételeinkbe, mivel ha túl korán alkalmazzuk,...
Adalék- és ízfokozómentes, natúr morzsolt bazsalikom. A bazsalikom egy olyan zöldfűszer, melynek levelei és hajtásai kitűnőek sajtokhoz, paradicsomhoz és mártásokhoz, hús-...
A szegfűszeg intenzív, erősen aromás és édeskés illatú, kissé kesernyés, égető ízű fűszer. Alkalmas hús- és halételek, vadételek, mézeskalács, forralt borok, kompótok, édességek, tésztatöltelékek...
A narancs külső, vékony rétegben lehámozott sárga héja, amelyet sokféle célra használnak. Az édesiparban és a háztartásokban is gyakran alkalmazott, enyhén kesernyés, kellemes narancs...
Illata és íze megegyezik az ánizséval, de a csillagánizs aromája kicsit intenzívebb. Húsételek, gyümölcsleves vagy édes krémek készítéséhez is kiváló...
Számtalan fajtája létezik, méretük, alakjuk, színük, ízük és csípősségük rendkívül eltérő lehet. Ereje az apró magvaktól függ, mert főleg ott halmozódik fel a csípősséget adó kapszaicin...
Felhasználása a mediterrán konyhában jellemző, de már a világon mindenhol használatos. Mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gomba- és halételek fűszerezésére,...
Az őrölt narancshéjat főleg süteményekhez, vagy gyümölcssaláták, gyümölcslevesek, kompótok, turmixok, koktélok, készítésére használjuk. A keleti konyhák használják szinte bármiben,...
A Földközi-tenger vidékén és Indiában már az ókorban termesztették és hasznosították. A növény levele és magja adja a fűszert. A mag íze kissé az ánizsra emlékezetet, picit keserű...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.