A cayenne bors valójában az érett, narancsszínű, porrá őrölt chilipaprika. A visszafogottan füstös, enyhén kesernyés ízű, ám meglehetősen erős fűszernövényt bármire használhatjuk a...
A Tandoori masala a speciális tandoori kemencében készített ételek fűszer keveréke, amely a hagyományos indiai konyha által vált ismerté. A fűszer összetevői többé-kevésbé eltérhetnek...
Az aszalt gyümölcsök kiváló alternatívái a hagyományos nassolnivalóknak. Élvezd a természetes édes ízeket, miközben egészséges tápanyagokkal látod el a szervezetedet, és támogasd a...
Az őrölt fahéj 250 g egy valódi kincsesdoboz a konyhádban. Ez a fűszer Vietnám mesés termőterületeiről érkezik hozzád, ahol a természet gazdagsága és a gondos feldolgozás garantálja...
TRS Egész szegfűszeg 50g A szegfuszegnek vagy a laungnak eros íze van, amelyet bizonyos édességek, Mughlai-ételek, húsok, chana, pulao, biryani, pácok stb. Ízének fokozására...
Fedezze fel a trópusok ízét és színét a szárított hibiszkusz virágunkkal! Ez a különleges virág nemcsak gyönyörű, de számos jótékony hatással és felhasználási lehetőséggel is rendelkezik...
A kardamom jellemzői A kardamom emésztést fokozó (gyomorerősítő, szélhajtó). Köhögéscsillapító és tonizáló szer. Magas illóolajtartama van, antioxidánsokat tartalmaz, emellett vasat,...
Nem véletlenül volt a vanília az egyik legdrágább egzotikus fűszer: a vanillint, gyantát, vanillinsavat tartalmazó fűszer adja meg seregnyi édesség aromáját, de használják a kozmetikai...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.