Aromás, fűszeres, enyhén csípős, kissé kesernyés fűszer, mely húskészítmények, húsételek, libahúsból- és kacsahúsból készült fogások, vad- és halételek, levesek, mártások ízesítésére...
Kézzel válogatott paprikahüvelyekből készült paprika a Rubin Paprikafeldolgozó Üzemből. Aranyszalag Minőség Tanúsítvánnyal, ami a legmagasabb szintű elismerés, tüntette ki a Magyar...
Származási hely: Olaszország Összetevők: koriander 100% Ősidők óta használt fűszer, mely a Földközi-tenger vidékéről származik. Sültek, húspácok, káposzta ételek, szószok, marinádok,...
Egy örökzöld mirtuszféle piros virágbimbói adják a fűszert. Barna színüket a szárítást követően nyerik el, alakjuk egy szögre emlékeztet, innen ered a szegfűszeg elnevezés. Elsősorban...
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen elemévé vált...
A zellerfélék családjába tartozó növény magja adja a fűszert. Már ősidők óta hasznosítjuk. Íze kissé fanyar, illata jellegzetes az illóolajában megtalálható karbonnak köszönhetően...
A babérlevelet használják levesek, hal- és paradicsomos ételek, főzelékek, szószok, mártások készítéséhez, és savanyúságok eltevésénél is. Mivel a levél jellegzetesen aromás, túladagolásával...
"Húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez, levesekhez, szószokhoz, öntetekhez. A feketebors a fűszerek világának sztárja, hiszen majdnem minden ételhez illik erőteljes, pikáns íze. A KOTÁNYI...
Latin nevének (Foeniculum vulgare) jelentése, illatos széna. Aromája édeskés, lágyan ánizsos. Eredetileg a Mediterránrumból származik és már ősidők óta használjuk. Mára a világ minden...
A barna mustármag egy Indiában, Afrikában és Kínában elterjedt növénytől származik. Az indiai és afrikai konyhákban csípőssége miatt előnyben részesítik a sárga mustármaggal szemben...
Származási hely: Srí Lanka Összetevők: gyömbér 100% Gyömbér – gyomorpanaszok és izületi fájdalmak ellen A gyömbér régóta jól ismert gyomornyugtató hatásáról és klinikai...
Az örökzöld szerecsendiófa termésének magja és az azt takaró vöröses színű maglepel adja a fűszert. A szárított magleplet nevezzük szerecsendió virágnak. A szerecsendió kellemes, egyedi...
A fűszerkömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Felhasználása: levesek mártások, valamint káposztával, burgonyával készült ételek elkészítéséhez használjuk. Kiválóan...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.