Egész, szárított babérlevél. A babérlevél alkalmazási területei: ételekbe fűszerként (a babért a főzés utolsó szakaszában rakjuk ételeinkbe, mivel ha túl korán alkalmazzuk,...
Prémium minőségű, egész szegfűszeg. A szegfűszeg illóolaja meglehetősen erős, kissé égető, keserű. A fűszert a növény szárított virágbimbóiból készítik. Felhasználási...
A BIO Fokhagyma granulátum ínycsiklandó, enyhén csípős ízt varázsol az ételeknek. Illata olyannyira karakteres és intenzív, hogy a fűszer már főzés közben teljesen leveszi az embert...
A hús- és zöldséglevesek megkerülhetetlen hozzávalója a petrezselyem. Gyakran használjuk húsok töltelékébe és tojásételekbe is, zöldsalátát is megszórhatunk vele. Főképpen ételek...
Gluténmentes szárított élesztőpor – közvetlenül a liszthez adható, nem szükséges felfuttatni. Hagyományos kelt tészta esetén 0,5 kg liszthez 1 tasak szükséges...
Lakshmy fehér mustár őrölt 40 g Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert. A fehérmustár magja...
Finomak az ételeid, de úgy érzed, hogy még hiányzik belőlük valami, ami tökéletessé tenné őket? Mill & Mortar... ajándékcsomag 3 érdekes fűszerrel, amelyek új íz- és megjelenési...
Élénkítő friss, tiszta illat. Kedvelt aroma nyári italokhoz, friss salátákhoz és édességekhez is. Télen kevésbé kedvelt hűsítő hatása miatt, azonban kontrasztként és frissítő elemként...
A tonkabab (Dypterix odorata) a pillangósvirágúak családjába tartozó, hatalmas fán termő hosszúkás, fekete babfajta, amely Guyanából és Orinoco vidékéről származik. Egészen összetett...
Lakshmy petrezselyem morzsolt 12 g A metélőpetrezselyem leveleit frissen, vagy szárítva egyaránt fogyasztjuk. Érdemes csak a főzés végén az ételhez adni, különben teljesen...
Az egyébként csombor néven is ismert (egyesek szerint Erdélyből származó) fűszer alapeleme minden magyar konyhának. Különleges aromája miatt sokrétű használatra kész, de leginkább...
Kardamom Származási hely: Guatemala Összetevők: Kardamom 100% A kardamom indiai eredetű fűszernövény, melynek jellegzetes, gazdag, melengető aromája van, és nagyszerű...
Kotányi tarkabors malom 35 g "A KOTÁNYI Tarkabors az a keverék, amivel az aromás, pikáns, borsos íz a legharmonikusabban elérhető. A négyféle bors íze különböző, de egymást tökéletesen...
A csicsóka egy évelő növény, amelynek gumós gyökerét fogyasztják. A csicsóka (Helianthus tuberosus), más néven földi mandula vagy jeruzsálemi articsóka, a napraforgóhoz hasonlóan a...
Az indiai és a közép-amerikai konyhában alapvető fontosságú fűszer, de több európai országban is elterjedtebb a hagyományos köménynél. Küllemében nagyon hasonlít rá, de íze sokkal ...
A chili Mexikóból származik, valójában nagyon csípős paprika, ezért óvatosan bánjunk vele. Őrölve árusítják és egy késhegynyi elegendő belőle a különféle ragukba, paprikásba, pörkö...
A szegfűszeg intenzív, erősen aromás és édeskés illatú, kissé kesernyés, égető ízű fűszer. Alkalmas hús- és halételek, vadételek, mézeskalács, forralt borok, kompótok, édességek, tésztatöltelékek...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.