Fűszerész füstölt fűszerpaprika 20 g Sokféle étel nélkülözhetetlen fűszere. Fénymentes és hűvös helyen tárolva alaposan (lehetőleg légmentesen) lezárva nagyon sokáig használhatjuk...
A fűszerkömény a magyar konyha egyik alapvető és elengedhetetlen fűszere, különösen a hagyományos disznóvágások és kolbásztöltések során. A köménymagot gyakran használják a különféle...
A fűszerkömény a magyar konyha egyik alapvető és elengedhetetlen fűszere, különösen a hagyományos disznóvágások és kolbásztöltések során. A köménymagot gyakran használják a különféle...
Lakshmy zöld kardamom egész 20 g Egészben (terméshéj, benne a magokkal) és őrölve egyaránt forgalomba, valamint felhasználásra kerül. A termés betakarítása aprólékos és időigényes...
20 g morzsolt fűszer szárítmány, ökológiai gazdálkodásból. Papírzacskóban, utántöltő jellegű, hulladékszegény kiszerelésben. A paradicsomos olasz ételek jellemző íze. ...
A Dél-Indiában honos növény szárain termő, ovális alakú 1-2 cm-es hüvelyekben található magok adják a fűszert. Íze kissé citromos, eukaliptusz és kámfor mellékízű, aromája átható, jellegzetes...
Egészben (terméshéj, benne a magokkal) és őrölve egyaránt forgalomba, valamint felhasználásra kerül. A termés betakarítása aprólékos és időigényes munka, ennek következtében az egyik...
Sokféle étel nélkülözhetetlen fűszere. Fénymentes és hűvös helyen tárolva alaposan (lehetőleg légmentesen) lezárva nagyon sokáig használhatjuk anélkül, hogy minősége jelentősen megváltozna...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.