A szerecsendió kellemes, egyedi aromájú fűszer Az örökzöld szerecsendiófa termésének magja és az azt takaró vöröses színű maglepel adja a fűszert. A szerecsendió kellemes,...
Az egyik legismertebb természetes konyhai segédanyag. Kiválóan használható sütemények, piskóták készítésénél lazítószerként, sütőpor helyett vagy például emésztési panaszok kezelés...
Származási hely: India Összetevők: fekete bors 100% A feketebors egy trópusokon őshonos cserje, mely fürtökben hozza meg csonthéjas termését. Az egyik legismertebb és legkeresettebb...
Greenmark bio római kömény őrölt 10 g A római kömény valójában megszárított termés. Ezek vékony, sárgásbarna, megnyúlt tojásded alakú magok, melyek hossza kb. 0,25 inch (6 mm),...
Greenmark bio római kömény őrölt 10 g A római kömény valójában megszárított termés. Ezek vékony, sárgásbarna, megnyúlt tojásded alakú magok, melyek hossza kb. 0,25 inch (6 mm),...
Greenmark bio római kömény őrölt 10 g A római kömény valójában megszárított termés. Ezek vékony, sárgásbarna, megnyúlt tojásded alakú magok, melyek hossza kb. 0,25 inch (6 mm),...
A fokhagyma por jellemzői A fokhagyma por természetes fehér vagy enyhén sárgás por, mely a fokhagymaszeletek lassú kíméletes szárításával majd őrlésével készült. A fokhagyma gyógy-...
Az örökzöld szerecsendiófa termésének magja és az azt takaró vöröses színű maglepel adja a fűszert. A szárított magleplet nevezzük szerecsendió virágnak. A szerecsendió kellemes, egyedi...
A citromsav teljesen természetes konyhai alapanyag, megtaláljuk nagyon sok gyümölcsben, főképp a citrusfélékben és a bogyós gyümölcsökben is. A Nature Cookta Citromsav ausztriai gyártású...
A bambuszt a konyhaművészet is felfedezte magának. a liszt állagú alapanyag egyedülálló, újító komponense az ízletes fogásoknak, mely jól beilleszthető a modern étrendekbe is. A...
Ősi magyar fűszer. Borsos ízű, erős aromájú. Kiválóan alkalmas grillhúsokhoz, pástétomokhoz és savanyúság készítéséhez. A borsikafű jól kiemeli a halak, a tojásos ételek, a...
A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek,...
Eredeti hazája a Földközi-tenger környéke, de ma már nagyüzemi módon és kiskertekben egyaránt termesztik. A növény szárított, morzsolt levele és virágzata a fűszer. Felhasználható levesek...
A zatar fűszerkeverék a közel-keleti és arab konyha egyik jellegzetes fűszerkeveréke. Ajánljuk fő ételekhez, levesekhez, salátákhoz, hideg tálakhoz. Gyakorlatilag bármire rászórhatjuk:...
A kínai egyensúlyra való törekvés és filozófia fizikai megtestesülése. Sült húsokat dörzsölhetünk be vele az elkészítés előtt, de a főtt húsokhoz is jól illeszkedik. Összetevők...
Kardamom Származási hely: Guatemala Összetevők: Kardamom 100% A kardamom indiai eredetű fűszernövény, melynek jellegzetes, gazdag, melengető aromája van, és nagyszerű...
A római kömény valójában megszárított termés. Ezek vékony, sárgásbarna, megnyúlt tojásded alakú magok, melyek hossza kb. 0,25 inch (6 mm), feltűnő hosszirányban végigfutó barázdákkal,...
Az örökzöld szerecsendiófa termésének magja és az azt takaró vöröses színű maglepel adja a fűszert. A szárított magleplet nevezzük szerecsendió virágnak. A szerecsendió kellemes, egyedi...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.