A zellerfélék családjába tartozó kömény magja adja a fűszert. A zellerfélék családjába tartozó növény magja adja a fűszert. Már ősidők óta hasznosítjuk. Íze kissé fanyar, illata...
Egész édeskömény. Illata kissé kámforos, íze az ánizshoz hasonló. A zellerfélék családjába tartozó évelő növény termése adja a fűszert. Illata kissé kámforos, íze az ánizshoz hasonló,...
Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert. A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár...
Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert. A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár...
A Földközi-tenger vidékén és Indiában már az ókorban termesztették és hasznosították. A növény levele és magja adja a fűszert. A mag íze kissé az ánizsra emlékezetet, picit keserű...
Lakshmy görögszéna őrölt 30 g A Földközi-tenger vidékén és Indiában már az ókorban termesztették és hasznosították. A növény levele és magja adja a fűszert. A mag íze kissé az...
Lakshmy görögszéna őrölt 30 g A Földközi-tenger vidékén és Indiában már az ókorban termesztették és hasznosították. A növény levele és magja adja a fűszert. A mag íze kissé az...
A természet legjava A szárított korianderlevélnek aromás-fűszeres íze van, kifinomultabb, mint a friss korianderé. Nagyon jól harmonizál a római köménnyel és a mentával. A korianderlevél...
A Földközi-tenger vidékén és Indiában már az ókorban termesztették és hasznosították. A növény levele és magja adja a fűszert. A mag íze kissé az ánizsra emlékezetet, picit keserű...
A narancs külső, vékony rétegben lehámozott sárga héja, amelyet sokféle célra használnak. Az édesiparban és a háztartásokban is gyakran alkalmazott, enyhén kesernyés, kellemes narancs...
"Az ernyősvirágzatúak családjába tartozik. Rendkívüli aromáját magas illóolaj-tartalmának köszönheti. Étvágygerjesztőként és görcsoldóként éppúgy bizonyított már a köménymag, mint szélhajtóként...
A Földközi-tenger vidékén és Indiában már az ókorban termesztették és hasznosították. A növény levele és magja adja a fűszert. A mag íze kissé az ánizsra emlékezetet, picit keserű...
Felhasználása a mediterrán konyhában jellemző, de már a világon mindenhol használatos. Mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gomba- és halételek fűszerezésére,...
Az őrölt narancshéjat főleg süteményekhez, vagy gyümölcssaláták, gyümölcslevesek, kompótok, turmixok, koktélok, készítésére használjuk. A keleti konyhák használják szinte bármiben,...
Számtalan fajtája létezik, méretük, alakjuk, színük, ízük és csípősségük rendkívül eltérő lehet. Ereje az apró magvaktól függ, mert főleg ott halmozódik fel a csípősséget adó kapszaicin...
Illata és íze megegyezik az ánizséval, de a csillagánizs aromája kicsit intenzívebb. Húsételek, gyümölcsleves vagy édes krémek készítéséhez is kiváló...
A szegfűszeg intenzív, erősen aromás és édeskés illatú, kissé kesernyés, égető ízű fűszer. Alkalmas hús- és halételek, vadételek, mézeskalács, forralt borok, kompótok, édességek, tésztatöltelékek...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.