Ez a fűszerkeverék a tengeri só, fehérbors és citrompor harmonikus kombinációját kínálja, amely nemcsak halakhoz, hanem húsokhoz készült mártásokhoz is ideális. Próbáld ki, és varázsolj...
Paradicsompor 50 g Paleolit Praktikus, kis kiszerelésű paradicsompor, amely természetes módon fokozza ételeid színét és ízét. Ideális levesekhez, mártásokhoz, házi fűszerkeverékekhez...
Sárga színű, egész mustármag szemek A mustár 6 gyógyító hatása Az már bizonyított tény, hogy a mustár a nyálkahártyát remekül oldja, a megfázásos időszak idején pedig...
Származási hely: Egyiptom Összetevők: Fekete kömény 100% A fekete kömény egy különleges természetes medicinaként is ismert, melyet a kínai, ayurvédikus, Unani és arab medicinaban...
Frissen, vagy szárítva egyaránt felhasználjuk, aromái jellegzetesek. Grillezéshez, hús vagy zöldségek sütéséhez, tejszínes vagy gombamártásokhoz, paradicsomszósszal készülő ételekhez,...
Ez, a napjainkra alapvető ízesítővé avanzsált fűszernövény a Közel- Keletről és Afrikából érkezett Európába több évszázaddal ezelőtt. Fanyar ízvilágú, jellegzetesen pikáns illatú...
A borsikafű más néven csombor. Európában honos növény levele adja a fűszert. A leveleket szedés után szárítják, majd morzsolják. Íze és illata borsra emlékeztet, emiatt gyakran alkalmazzák...
Illóolajként is használhatjuk, amelynek nyugtató hatása van a szervezetre. Belsőleg leveles szárát használjuk fűszerezésre és tea készítéshez, amely segít az emésztési problémáknál...
Levelét és virágát használjuk fel, frissen és szárítva egyaránt. Illata kellemes, aromás, íze kissé kesernyés. Hazánkba valószínűleg török közvetítéssel jutott el a hódoltság korában...
A nigella magot előszeretettel használja a török konyha kenyérfélék készítéséhez. De megtalálható a kelet indiai fűszerkeverékekben is, mint a panc phoron Összetevők : nigella sativa...
Egyes fajait dísznövénynek, másokat gyógynövénynek termesztik. Rekedtség és a torokgyulladások különféle válfajainak gyógyítására alkalmas. Gyulladásgátló, baktériumölő és fertőtlenítő...
A metélőpetrezselyem leveleit frissen, vagy szárítva egyaránt fogyasztjuk. Érdemes csak a főzés végén az ételhez adni, különben teljesen elveszíti az aromáit. Enyhén csípős...
A koriander magját és leveleit egyaránt felhasználjuk a konyhában. A szemek pirítás után enyhe citrusos illatot árasztanak, egy kevés narancsos – édeskés ízzel. Széleskörűen felhasználható,...
Ez a gyönyörű virág a remény szimbóluma, mely nemcsak esztétikai értékkel bír, hanem ízletes fűszerként is funkcionál. Használja kreatívan ételeihez, hogy egyedi megjelenést kölcsönözzön...
A lestyán illata a zellerre és leveszöldségre, íze az ételízesítõre emlékeztet. Felhasználási javaslat: túrókrémek, levesek, salátaöntetek, hüvelyesek és húsételek ízesítésére...
Az oregánó íze erősen aromás, enyhén kesernyés. A mediterrán konyha jellegzetes fűszere. Gazdag illóolajokban, cserzőanyagokban. A Kotányi oregánó illóolajokban gazdag, így kevés is...
A szerecsendió (Myristica fragrans) kellemesen aromás, de erős fűszer, őshazája Délkelet-Ázsia és Nyugat-India. Hatása, kis mennyiségben üdítő, íze különleges...
A bazsalikom a szegfűszeggel, borssal és a mentával a Földközi-tenger konyháinak elengedhetetlen kelléke. A Kotányi Bazsalikomot különös gondossággal szárítottuk, megőrizve gazdag illóolaj...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.