A bazsalikom egy olyan zöldfűszer, melynek levelei és hajtásai kitűnőek sajtokhoz, paradicsomhoz és mártásokhoz, hús- és halételekhez, illetve salátákhoz. Főtt ételekhez a főzés utolsó...
A babérlevél alkalmazási területei: ételekbe fűszerként (a babért a főzés utolsó szakaszában rakjuk ételeinkbe, mivel ha túl korán alkalmazzuk, kesernyéssé teszi az ételt) ...
BABÉRLEVÉL ŐRÖLT 50 G PALEOLIT A babérlevél gazdag aromát és mély ízt ad ételeinknek, legyen szó levesekről, főzelékekről, húsételekről vagy savanyúságokról. Az ókor óta ismert és...
Az indiai konyha jellegzetes fűszere, a currypor legfontosabb összetevője. Currykben, chutney-kban, savanyúságokban szerepel, kivált a mustáros-ecetes savanyúságokban, valamint rizs-...
A majoranna íze édeskés, lágy, virágos és melengető. A fűszerpolc elengedhetetlen darabja. Leggyakoribb felhasználási módja, a húsos ételek, kolbászok ízesítése, de kiválóan illik...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.