A kapor édes és aromás fűszer, mely különösen jól harmonizál a tenger gyümölcseivel, a halételekkel, mindenekelõtt a lazac ízét emeli ki, javítja a tükörtojás és a rántotta, de a tejszínes...
A majorannát a bor fűszerezésére már az egyiptomiak, a görögök és a rómaiak is használták. Ettől remélték a szerelmi vágy növekedését, és emiatt lett szent növény az ókori Görögországban...
A kakukkfű kellemes, fűszeres ízű fűszernövény, mely kiválóan illik a mediterrán ételekhez. A Kotányi Kakukkfüvet különös gondossággal szárítottuk meg, hogy aromáit minél jobban megőrizze...
A Kotányi fehérborsot különös gondossággal dolgoztuk fel Önnek, hogy aromáit minél jobban megőrizze. Így kis mennyiséget felhasználva is elérheti a kívánt harmonikus, borsos ízt...
A petrezselyem fűszeres illatú, enyhén borsos ízű fűszernövény. A Kotányi petrezselymet különös gondossággal szárítottuk, hogy aromáit minél jobban megőrizze Önnek, így kis mennyiséget...
Nyugat-Indiában, Jamaikában, Közép-Amerikában honos fa (Pimenta dioica) termése a szegfűbors. Ízében a borsra, illatában a szegfűszeg és a fahéj keverékére emlékeztető fűszer...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.