A feketebors (Piper Nigrum) hazája az egyenlítő vidéke, elsősorban Indiában, Srí Lankán és Indonéziában termesztik. A borscserje körülbelül 30 évig él és terem...
A magyar fűszerpaprika az a termék, aminek biztosan ott kell lennie egy magyar konyhában. Páratlanul friss ízvilág, finom aroma és hamisítatlan zamat jellemzi a fűszerpaprikánkat. ...
A majorannát a bor fűszerezésére már az egyiptomiak, a görögök és a rómaiak is használták. Ettől remélték a szerelmi vágy növekedését, és emiatt lett szent növény az ókori Görögországban...
Az őrölt kurkuma erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású, támogatja az immunrendszert, javítja az anyagcserét és hozzájárul az agy egészségéhez. Gasztronómiában széleskörűen alkalmazható...
Az oregánórólAz oregáno szurokfűként vagy vadmajoránnaként is ismert fűszer- és gyógynövény. Az ókori Egyiptomban is ismerték már gyógyhatásait, köhögéscsillapítóként volt közismert,...
Az egyik legrégebben használt és talán a legsokoldalúbb fűszerünk. Az enyhén kesernyés, kámforos aromájú levelek adják a fűszert. Minden fajtájú húsételnél jól használható...
Gin Tonic Botanicals közepes tégelyben Fahéjgyűrű 130gr A fahéjról szinte mindenkinek a karácsony jut eszébe. Ha kedved van ünnepivé varázsolni a gin tonicodat – ami a borókának köszönhetően...
A bogyókat fokhagymával, rozmaringgal, majorannával keverve sültek és szárnyasok fűszerezésére használják. Gyakori alkotórésze a gyógyteának is, mivel illóolaja, a borókaolaj antiszeptikus,...
A köményrőlA köménymag az egyik legismertebb, legkedveltebb fűszer, amit már a Biblia is megemlít, de Európában csak a 13. században terjedt el. Termesztése nálunk is nagy területeken...
A feketebors a fűszerek világának sztárja, hiszen majdnem minden ételhez illik erőteljes, pikáns íze. A Kotányi fekete bors aromákban, illóolajokban gazdag, így keveset kell belőle...
A Sambal Manis egy indonéz és maláj konyhából származó csípős-édes szósz, amely a hagyományos sambal szószok egy változata. A „manis szó indonézül édeset jelent, ami utal arra,...
Részletes termékinformáció A tárkony egy erős és kissé keserű ízű fűszer, amely karakteres és pikáns aromát ad az ételeknek. A tárkony levelek általában frissen vagy szárítva használhatók,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.