Egy örökzöld mirtuszféle piros virágbimbói adják a fűszert. Barna színüket a szárítást követően nyerik el, alakjuk egy szögre emlékeztet, innen ered a szegfűszeg elnevezés. Elsősorban...
A fahéjlevél A fahéjfa (Cinnamomum verum) aromás levele, amely a fahéjrúdhoz hasonló, de annál összetettebb ízvilággal rendelkezik. Édeskés, meleg, enyhén fanyar aromája különleges...
Egész Ázsiában gyakori fűszer, de nevével ellentétben nincs köze a borshoz, viszont szecsuán tartományban valóban nagy népszerűségnek örvend. Az aromát nem a termés magja hordozza,...
Az Áfonya paszta IceMan 200 g a természet ajándéka egy üvegben – nem csupán egy alapanyag, hanem egy új dimenzió a desszertkészítésben. Ez a paszta a valódi áfonya minden elragadtatást...
A kömény számos más levesnek fontos fűszere. Gulyásba, frankfurti levesbe, tojáslevesbe is illik. Erős, határozott aromái jól érvényesülnek minden fogásban. A gyomornedvek működését...
A babérlevél főként illóolajat, csersavat és keserűanyagot tartalmazó, jellegzetes illatú, enyhén kesernyés-csípős ízű fűszer. , Burgonyából készült ételekhez, gulyáshoz, káposztafélékhez,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.