Megőrzi a vöröshagyma eredeti színét, illatát és ízét, miközben a benne lévő hatóanyagok aktívak maradnak. A vöröshagymapor kíméletes szárítási eljárással készült, amelynek...
Egész, szárított babérlevél. A babérlevél alkalmazási területei: ételekbe fűszerként (a babért a főzés utolsó szakaszában rakjuk ételeinkbe, mivel ha túl korán alkalmazzuk,...
Ősi magyar fűszer. Borsos ízű, erős aromájú. Kiválóan alkalmas grillhúsokhoz, pástétomokhoz és savanyúság készítéséhez. A borsikafű jól kiemeli a halak, a tojásos ételek, a...
Adalék- és ízfokozómentes, natúr morzsolt bazsalikom. A bazsalikom egy olyan zöldfűszer, melynek levelei és hajtásai kitűnőek sajtokhoz, paradicsomhoz és mártásokhoz, hús- és...
Aromás, fűszeres, enyhén csípõs, kissé kesernyés fűszer, mely húskészítmények, húsételek, libahúsból- és kacsahúsból készült fogások, vad- és halételek, levesek, mártások ízesítésére...
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek egyike, jellegzetesen erős íze és illata van. A feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék elkészítéséhez is...
Mire jó a gyömbér? A népi gyógyászatban használják betegségek kezelésére, elsősorban fűszernövény. A gyömbér hányás csillapító tulajdonságának farmakológiai háttere nem teljesen...
Több mint 2000 éves kultúrnövény, délkelet- és Dél-Ázsiából származik. Fűszeres ízű, illata hasonlít a gyömbérére, aromája viszont erősebb annál. Gyökere robusztus, hasonlít a gyömbérhez,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.