Az édesköményt sertéshúsból és halhúsból készült ételek ízesítésére, valamint zöldséges ételek elkészítéséhez használjuk. Alkalmazhatjuk még kenyér, édes sütemény, édességek és likőrök...
A majoranna íze édeskés, lágy, virágos és melengető. A fűszerpolc elengedhetetlen darabja. Leggyakoribb felhasználási módja, a húsos ételek, kolbászok ízesítése, de kiválóan illik...
Horváth Rozi egész fahéj, 4-5 cm hosszú rudakban, 17 g-os praktikus kiszerelésben. Természetes ízfokozó süteményekhez, forralt borhoz, kávékülönlegességekhez vagy egzotikus ételekhez...
Sárga színű, egész mustármag szemek A mustár 6 gyógyító hatása Az már bizonyított tény, hogy a mustár a nyálkahártyát remekül oldja, a megfázásos időszak idején pedig...
Az oregánót vad majorannának és szurokfűnek is nevezték. A több elnevezés arra utal, hogy az oregánó Európa különböző régiójaiban honos. A déli országok napsütésének köszönhetően aromája...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.