Származási hely: India Összetevők: Kurkuma 100% Kurkuma – csökkenti a gyulladást, gátolja a tumorképződést A kurkumát Indiában sebgyógyításra és tea formájában légzőszervi...
A Földközi-tenger vidékéről és Nyugat-Ázsiából származó növény, sárgás színű magja és levelei adják a fűszert. Íze és illata a curry levélhez hasonlít, de nem annyira intenzív...
Íze kesernyés, enyhén csípős, illata az ánizsra emlékeztet, de annál gyengébb intenzitású. Levesek, főzelékek, raguk, saláták, vagy ecet ízesítésére használják. A fűszernövény...
A kiváló minőségű morzsolt majoranna tökéletes választás minden konyhába, étterembe, kifőzdébe. Emellett a disznóvágásra és a hurkatöltésre is, ahol aromás, illatos majorannára van...
A cayenne bors valójában az érett, narancsszínű, porrá őrölt chilipaprika. A visszafogottan füstös, enyhén kesernyés ízű, ám meglehetősen erős fűszernövényt bármire használhatjuk a...
Kotányi bio petrezselyem 7 g " A KOTÁNYI Bio fűszerek válogatott mezőgazdasági régiókból és ellenőrzés alatt álló ökológiai gazdálkodásokból származnak. Így tökéletesen kifejezésre...
A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek,...
Megjelenésében és aromáiban is hasonlít a petrezselyemhez. Az erdélyi konyha jellegzetes fűszere. Megjelenésében és aromáiban is hasonlít a petrezselyemhez . Az erdélyi konyha...
Az őrölt narancshéjat főleg süteményekhez, vagy gyümölcssaláták, gyümölcslevesek, kompótok, turmixok, koktélok, készítésére használjuk. A keleti konyhák használják szinte bármiben,...
A zellerfélék családjába tartozó növény magja adja a fűszert. Már ősidők óta hasznosítjuk. Íze kissé fanyar, illata jellegzetes az illóolajában megtalálható karbonnak köszönhetően...
A fűszernövény leveleit fogyasztjuk. Íze kesernyés, enyhén csípős, illata az ánizsra emlékeztet, de annál gyengébb intenzitású. Levesek, főzelékek, raguk, saláták, vagy ecet ízesítésre...
A boglárkafélék családjába tartozó növény, háromszögletű, matt fekete színű magját hasznosítjuk fűszerként. A feketekömény apró magja sokkal többet rejt magában, mint egy hétköznapi...
A Ceyloni Fahéjat érdemes rúdban vásárolni, mert egy kávédarálóban könnyen őrőlhető, így adja ki a kellemes aromáit, míg a Kasszi Fahéj kalapáccsal is csak nehezen törhető darabokra...
A kapor édes és aromás fűszer, mely különösen jól harmonizál a tenger gyümölcseivel, a halételekkel, mindenekelõtt a lazac ízét emeli ki, javítja a tükörtojás és a rántotta, de a tejszínes...
Morzsolt petrezselyem. Kiválóan illik ragukhoz, levesekhez, zöldborsóból, vagy burgonyából készült ételekhez. Érdemes csak a főzés végén az ételhez adni, hogy ne veszítse el aromáit...
Egész koriandermagok. Európában inkább a koriander magját míg keletebbre a friss leveleit használják a konyhában. A szemek pirítás után enyhe citrusos illatot árasztanak, egy kevés...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.