Megjelenésében és aromáiban is hasonlít a petrezselyemhez . Az erdélyi konyha jellegzetes fűszere. Hosszú ideig, szinte teljesen eltűnt a hazai konyhák polcairól, de napjainkban szerencsére...
Lakshmy lestyán morzsolt 12 g Megjelenésében és aromáiban is hasonlít a petrezselyemhez . Az erdélyi konyha jellegzetes fűszere. Hosszú ideig, szinte teljesen eltűnt a hazai...
A medvék és a vaddisznók előszeretettel fogyasztják, innen kapta nevét. A növény 15-20 cm-es leveleit használjuk fel, melyek illata és íze a fokhagymára hasonlít, de annál enyhébben...
Lakshmy medvehagyma morzsolt 10 g A medvék és a vaddisznók előszeretettel fogyasztják, innen kapta nevét. A növény 15-20 cm-es leveleit használjuk fel, melyek illata és íze...
Egy trópusi örökzöld fa gyümölcse adja a fűszert. A gyümölcs nyolcágú és csillag alakzatot alkot, melyek mindegyik részében egy-egy rozsdabarna mag található. Illata és íze megegyezik...
Lakshmy csillagánizs 10 g Egy trópusi örökzöld fa gyümölcse adja a fűszert. A gyümölcs nyolcágú és csillag alakzatot alkot, melyek mindegyik részében egy-egy rozsdabarna mag található...
A lestyán Délnyugat-Ázsiában honos. Az egyiptomiaktól a görögök, tőlük pedig a rómaiak tanulták meg termesztését, hasznosítását. A rómaiak közvetítésével került Pannóniába. A középkori...
Jól illeszkedik hús vagy zöldségek sütéséhez, tejszínes vagy gombamártásokhoz, paradicsomszósszal készülő ételekhez, tengeri halhoz, vagy éppen tepsiben sütött krumplis ételekhez. ...
Fanyar ízvilágú, jellegzetesen pikáns illatú fűszer. Számtalan ételféleséghez felhasználható, de az olasz tésztaételek nagy részénél kifejezetten elengedhetetlen alapanyag. Ez,...
A zellerfélék családjába tartozó kömény magja adja a fűszert. A zellerfélék családjába tartozó növény magja adja a fűszert. Már ősidők óta hasznosítjuk. Íze kissé fanyar, illata...
A mediterrán térség egyik alapvető fűszere. A mediterrán térség egyik alapvető fűszere, az ottani konyhaművészet segítségével terjedt el használata az egész világon. Egyéni...
Megjelenésében és aromáiban is hasonlít a petrezselyemhez. Az erdélyi konyha jellegzetes fűszere. Megjelenésében és aromáiban is hasonlít a petrezselyemhez . Az erdélyi konyha...
Az egyik legrégebben használt és talán a legsokoldalúbb fűszerünk. Az enyhén kesernyés, kámforos aromájú levelek adják a fűszert. Minden fajtájú húsételnél jól használható...
A Földközi-tenger vidékéről és Nyugat-Ázsiából származó növény, sárgás színű magja és levelei adják a fűszert. Íze és illata a curry levélhez hasonlít, de nem annyira intenzív. ...
Bár külső megjelenésében hasonló, de semmilyen köze sincs a borshoz és nem is helyettesíthető vele. Bár külső megjelenésében hasonló, de semmilyen köze sincs a borshoz és nem is...
Egész édeskömény. Illata kissé kámforos, íze az ánizshoz hasonló. A zellerfélék családjába tartozó évelő növény termése adja a fűszert. Illata kissé kámforos, íze az ánizshoz hasonló,...
Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert. A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár...
Morzsolt, szárított borsikafű. Aki érzékeny a borsra, vagy diétás étrendet követ, borsikafűvel kiválthatja a bors használatát. A borsikafű más néven csombor. Európában honos növény...
Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert. A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár...
A Földközi-tenger vidékén és Indiában már az ókorban termesztették és hasznosították. A növény levele és magja adja a fűszert. A mag íze kissé az ánizsra emlékezetet, picit keserű...
Egész koriandermagok. Európában inkább a koriander magját míg keletebbre a friss leveleit használják a konyhában. A szemek pirítás után enyhe citrusos illatot árasztanak, egy kevés...
A Földközi-tenger vidékéről és Nyugat-Ázsiából származó növény, sárgás színű magja és levelei adják a fűszert. Íze és illata a curry levélhez hasonlít, de nem annyira intenzív...
A medvehagyma kiváló ízesítő. A medvék és a vaddisznók előszeretettel fogyasztják, innen kapta nevét. A növény 15-20 cm-es leveleit használjuk fel, melyek illata és íze a fokhagymára...
Sült és főtt húsokhoz, krumpliból készült ételekhez, főtt vagy sült zöldség ételekhez jól illeszkedő fűszer. Levelét és virágát használjuk fel, frissen és szárítva egyaránt. ...
Illóolajként is használhatjuk, amelynek nyugtató hatása van a szervezetre. Belsőleg leveles szárát használjuk fűszerezésre és tea készítéshez, amely segít az emésztési problémáknál...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.