A kínai egyensúlyra való törekvés és filozófia fizikai megtestesülése. Sült húsokat dörzsölhetünk be vele az elkészítés előtt, de a főtt húsokhoz is jól illeszkedik. Összetevők...
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen elemévé...
Egy egyszerű, de mégis fantasztikus eredményt biztosító fűszerkeverék. Hal és fehér húsú szárnyasok sütéséhez ajánljuk. A halak, vagy a csirke húsának az íze általában kissé semleges,...
Felhasználása: ajánlott minden olyan ételhez, melyben a paprika és a füstös ízvilág alapvetően is megtalálható, ezeknek ízvilágát fokozza (bableves, gulyás, töltött káposzta). A konyhában...
A szerecsendió kellemes, egyedi aromájú fűszer… Az örökzöld szerecsendiófa termésének magja és az azt takaró vöröses színű maglepel adja a fűszert. A szerecsendió kellemes,...
Az örökzöld szerecsendiófa termésének magját takaró vöröses színű magleplet nevezzük szerecsendió-virágnak. Az örökzöld szerecsendiófa termésének magja és az azt takaró vöröses...
Állítólag a Dél-Indiai Madras városáról kapta ezt az elnevezést, az angol gyarmatosítóktól. Számtalan variációja van forgalomban. Sertés, csirke, marha, bárány, vagy zöldség curry készítésére...
Afrikai származású, de hazánkban is termesztett fűszernövény. Afrikai származású, de hazánkban is termesztett fűszernövény nem azonos a valódi sáfránnyal. A virágszirmokban...
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen elemévé vált...
Enyhén füstös, kesernyés aromájának köszönhetően a világ egyik legnagyobb mennyiségben fogyasztott fűszere. Külsejében a fűszerköményre hasonlít, de ízében teljesen eltérő. ...
Gazdag A-, E-, és C-vitaminban; antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatása támogatja az immunrendszert, a sejtek regenerációját, illetve védi a bőrt, és hozzájárul a szív- és érrendszer...
A francia konyha kedvelt fűszere, zöldség- és csontleves, baromfiételek, mártások ízesítője. Kiváló még sült húsok, főleg báránysültek, tojásételek fűszerezésére is...
Állítólag a Dél-Indiai Madras városáról kapta ezt az elnevezést, az angol gyarmatosítóktól. Számtalan variációja van forgalomban. Sertés, csirke, marha, bárány, vagy zöldség curry...
Az eredetileg Kínából származó növény gyökértörzsét fogyasztjuk, frissen, szárítva, vagy őrölve. Könnyű szállíthatósága folytán, jelentős szerepet játszott a fűszerkereskedelem történetében,...
Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, támogatja az anyagcserét és az emésztést. Édeskés, gyógynövényes íze tökéletesen kiegészíti a gombás, húsos és tojásételek aromáját...
Az érett és kiszárított édes paprikákat tölgyfán füstölik, majd finom porrá őrlik. A spanyol konyha egyik alapvető fűszere. SZÁRMAZÁSI HELY:SPANYOLORSZÁG A termék zellert, mustármagot...
Egész Ázsiában gyakori fűszer, de nevével ellentétben nincs köze a borshoz, viszont szecsuán tartományban valóban nagy népszerűségnek örvend. Az aromát nem a termés magja hordozza,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.