A Spanyol konyha egyik alapvető fűszere. Az érett és kiszárított édes paprikákat tölgyfán füstölik, majd finom porrá őrlik. Hagymás alaphoz adva és vagy más fűszerpaprika őrleménnyel...
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen elemévé...
A borskeverék tört rózsabors, fehérbors, feketebors és zöldbors őrleményt tartalmaz. A fűszert sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez...
A feketebors fő hatóanyaga, a piperin, hozzájárulhat az anyagcsere serkentéséhez és az emésztés javulásához, miközben antioxidáns tulajdonságaival támogatja a szervezet szabadgyökökkel...
Állítólag a Dél-Indiai Madras városáról kapta ezt az elnevezést, az angol gyarmatosítóktól. Számtalan variációja van forgalomban. Sertés, csirke, marha, bárány, vagy zöldség curry készítésére...
Az őrölt fehérbors finomra őrölt formában gazdag antioxidánsokban, melyek segítenek védeni a szervezetet a szabad gyökök ellen. Fokozza az ételek pikáns ízét anélkül, hogy elszínezné...
A borsikafű, vagy másik nevén csombor, közismert és kedvelt fűszernövény, íze és illata a borsra hasonlít, ezért diétás ételek, saláták, fűszerezésére kiváló. Morzsolt állapotban...
A borsok közül a zöldbors rendelkezik a legenyhébb ízzel. Kitunoen illik vadakhoz, cserépedényben sült húsételekhez, és nem utolsó sorban tejszínes mártásokhoz. ...
A koriander magját és leveleit egyaránt felhasználjuk a konyhában. Széleskörűen felhasználható, sültek, pácok, marinádok, savanyúságok, kolbász vagy sonka fűszerezéséhez. Citrusos aromája...
Felhasználása: ajánlott minden olyan ételhez, melyben a paprika és a füstös ízvilág alapvetően is megtalálható, ezeknek ízvilágát fokozza (bableves, gulyás, töltött káposzta). A konyhában...
Egy egyszerű, de mégis fantasztikus eredményt biztosító fűszerkeverék. Hal és fehér húsú szárnyasok sütéséhez ajánljuk. A halak, vagy a csirke húsának az íze általában kissé semleges,...
A koriander magját és leveleit egyaránt felhasználjuk a konyhában. A szemek pirítás után enyhe citrusos illatot árasztanak, egy kevés narancsos ? édeskés ízzel. Széleskörűen felhasználható,...
Lakshmy sáfrányos szeklice egész 10 g Afrikai származású, de hazánkban is termesztett fűszernövény nem azonos a valódi sáfránnyal. A virágszirmokban lévő bibék adják a kesernyés...
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen elemévé vált...
Mexikóban őshonos fűszernövény, mára az egész világon elterjedt. Ma a Távol-Keleti és az Afrikai konyák nélkülözhetetlen fűszerévé vált. A fekete csucsor családjába tartozó, bokorszerű...
Lakshmy szechuani bors egész 10 g Egész Ázsiában gyakori fűszer, de nevével ellentétben nincs köze a borshoz, viszont szecsuán tartományban valóban nagy népszerűségnek örvend...
Az egész Európában megtalálható, az örökzöld cserje vagy fa bogyója adja a fűszert. A bogyó lilás-fekete színű, íze édeskés, enyhén kesernyés. Vadhúsok, szárnyasok, hal valamint káposztából...
Lakshmy szerecsendió egész 20 g Az örökzöld szerecsendiófa termésének magja és az azt takaró vöröses színű maglepel adja a fűszert. A szerecsendió kellemes, egyedi aromájú...
A terméshéj nem tartalmaz illóolajokat, így az aroma átadás szempontjából érdektelen, de megkönnyíti a főzést, hiszen nem kell a készételben az apró magokat keresgélnünk. A magvak illata...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.