A leveskocka alkalmas húslevesek, mártások, gulyás és sült húsok ízesítésére. Összetétele: tengeri só (max. 45 %), pálmaolaj, burgonya keményítő, cukor, élesztőkivonat, szárított zöldségkeverék...
A szerecsendió kellemesen aromás de erős fűszer, óvatosan kell használni. Hús és zöldséglevesek, mártások, főzelékek, burgonyás ételek, vagdalt húsok, halak, vadételek ízesítője. Használhatjuk...
Összetétele: aroma, etilalkohol Alkalmazása: sütemények, krémek, desszertek és különböző édességek, valamint likőrök és egyéb italok elkészítésénél használják. oncentrátum, adagolása...
A csillagánizst szárnyas, sertés és halból készült ételekhez használják. Kiváló dzsemek, likőrök és kompótok készítéséhez is. Összetétele: csillagánizs 100 %...
Fűszerkömény egész. Alkalmazása: A kömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Burgonyából készült ételekbe, levesekbe, mártásokba, káposztába, sertés és báránysültek...
Thymos színesbors 20g A bors a legelterjedtebb és legkedveltebb konyhai fűszerek közé tartozik. Íze és illata jellegzetesen erős. A Thymos színesbors előnyei Négyféle egész borsot...
A bors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Összetétele: egész fekete bors, egész fehér bors, egész zöld bors, egész piros bors...
Alkalmazása: A fahéj az ősz beálltával beköltözik a konyhánkba. Az ünnepi karácsonyi ízek, illatok, téli hideg esték kedvenc fűszere. A ceyloni fahéj kellemes édeskés, intenzív, kissé...
Összetétele: aroma, etilalkohol Alkalmazása: sütemények, krémek, desszertek és különböző édességek, valamint likőrök és egyéb italok elkészítésénél használják. oncentrátum, adagolása...
A szerecsendió kellemesen aromás de erős fűszer, óvatosan kell használni. Hús és zöldséglevesek, mártások, főzelékek, burgonyás ételek, vagdalt húsok, halak, vadételek ízesítője. Használhatjuk...
Összetétele: aroma, etilalkohol Alkalmazása: sütemények, krémek, desszertek és különböző édességek, valamint likőrök és egyéb italok elkészítésénél használják. oncentrátum, adagolása...
Összetétele: aroma, etilalkohol Alkalmazása: sütemények, krémek, desszertek és különböző édességek, valamint likőrök és egyéb italok elkészítésénél használják. oncentrátum, adagolása...
A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek,...
A kardamom jellegzetes, enyhén gyümölcsös illatú. Sós és édes ételek készítéséhez egyaránt használják. Kiváló italok, zöldségek, levesek, rizs, párolt és Indiai ételek készítéséhez...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.