fűszerész Fűszer
(120 termék)
A Fűszerész Őrölt kardamom egy különleges fűszer, melynek aromája a citrom-kámfor-bergamot keverékének ízéhez hasonlít. Kiváló szeszes italok, húsok és sütemények fűszerezéséhez. ...
Fűszerész Rózsabors Egész 10 g Termékleírás az összetevőkkel együtt pár napon belül feltöltésre kerül. Ha most szeretne a termékekről bővebb információt kapni, írjon nekünk a...
Fűszerész Cékla por 20g Természetes ételfestékként, színezékként használható. Amikor a port elkeverjük vízzel, akkor töké?letesen elegyedve, színe, illata, zamata szinte megegyező a...
A kardamom gyékényszerű, évelő, egyszikű növény, amely 1,5-2,5 métere nő meg. Halványsárgás-fehéres, lilás erezetű virágaiból fejlődnek a fűszerként használt apró, zöldes színű toktermések,...
Termék részletek
A Fűszerész Fokhagymapor a magyaros ételek elengedhetetlen fűszere. Könnyen kezelhető, gyorsan felhasználható, kiváló helyettesítője a friss fokhagymának. Bármilyen fűszerkeverékbe...
Termék részletek
Fűszerész tarkabors fűszerkeverék 20 g Bármilyen ételhez Összetétel : feketebors, fehérbors, zöldbors, rózsabors...
Termék részletek
A kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet. Süteményekhez, desszertekhez, kávéhoz. Jellemzők hozzáadott...
Termék részletek
A kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet. Desszertekhez, gyümölcsleveshez, indiai és közel keleti ételekhez...
Termék részletek
Ételek színezésére, dekorálására kiváló. Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen...
Termék részletek
Sokféle étel nélkülözhetetlen fűszere. Fénymentes és hűvös helyen tárolva alaposan (lehetőleg légmentesen) lezárva nagyon sokáig használhatjuk anélkül, hogy minősége jelentősen megváltozna...
Termék részletek
Desszertek, sütemények ízesítésére, édes ételek ízharmóniájának beállítására. Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen...
Termék részletek
Számtalan fajtája létezik, méretük, alakjuk, színük, ízük és csípősségük rendkívül eltérő lehet. Ereje az apró magvaktól függ, mert főleg ott halmozódik fel a csípősséget adó kapszaicin...
Termék részletek
A narancs külső, vékony rétegben lehámozott sárga héja, amelyet sokféle célra használnak. Az édesiparban és a háztartásokban is gyakran alkalmazott, enyhén kesernyés, kellemes narancs...
Termék részletek
Arab, távol-keleti ételek ízesítésére. Rizses tálak, indiai chutney-k fűszerezésére. Sajtok és kolbászfélék ízesítésére. Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen...
Termék részletek
Arab, távol-keleti ételek ízesítésére. Rizses tálak, indiai chutney-k fűszerezésére. Sajtok és kolbászfélék ízesítésére. Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen...
Termék részletek
Levesekhez, ragukhoz, sültekhez Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen...
Termék részletek
Az őrölt narancshéjat főleg süteményekhez, vagy gyümölcssaláták, gyümölcslevesek, kompótok, turmixok, koktélok, készítésére használjuk. A keleti konyhák használják szinte bármiben,...
Termék részletek
Bármilyen ételhez Összetétel : feketebors, fehérbors, zöldbors, rózsabors Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen...
Termék részletek
A legtöbbször őrölt borssal ízesítünk különféle ételeket. Minél finomabbra daráljuk a borsot, annál jobban érezhető az aromája. Kacsa és libamájhoz Jellemzők hozzáadott cukor...
Termék részletek
A ráncos, fekete színű, mandulaalakú tonkabab, amely egészben, aprítva vagy por formájában kerül kereskedelmi forgalomba, különlegesen összetett aromájú, markáns fűszer. Jellemzők ...
Termék részletek
Csirkeszárnyak ízesítésére Összetevők : cayennebors, fokhagyma, vöröshagyma, só, oregánó, chili, feketebors, koriandermag, szegfűbors Jellemzők hozzáadott cukor nélkül...
Termék részletek
A nigella magot előszeretettel használja a török konyha kenyérfélék készítéséhez. De megtalálható a kelet indiai fűszerkeverékekben is, mint a panc phoron Összetevők : nigella sativa...
Termék részletek
Különféle sütemények, gyümölcslevesek, kompótok, és likőrök cukorkák ízesítésére szolgál. Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen...
Termék részletek
Az indiai konyha jellegzetes fűszere, a currypor legfontosabb összetevője. Currykben, chutney-kban, savanyúságokban szerepel, kivált a mustáros-ecetes savanyúságokban, valamint rizs-...
Termék részletek
A tonkabab (Dypterix odorata) a pillangósvirágúak családjába tartozó, hatalmas fán termő hosszúkás, fekete babfajta, amely Guyanából és Orinoco vidékéről származik. Egészen összetett...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.