Ha van a kamrában egy zacskó kardamommag, gyakorlatilag az idők végezetéig ízesíthetünk vele basmati rizst, tehetjük mézeskalácsba, vagy készíthetünk belőle isteni indiai szószokat...
Ez a fűszer nemcsak ízletes, hanem jótékony hatásai miatt is érdemes a konyhánkban tartani. A benne található piperin segíti a tápanyagok felszívódását, így fokozza a vitaminok és ásványi...
A Curry fűszerkeverék az indiai konyha nemzeti keveréke, de ma már az egész világon elterjedt, így nálunk is. Használjuk zöldséges, halas, húsos ételek ízesítésére. Ha húshoz használjuk,...
Összetevők: Kurkuma 100% Kurkuma – csökkenti a gyulladást, gátolja a tumorképződést A kurkumát Indiában sebgyógyításra és tea formájában légzőszervi problémák kezelésére is használják...
A keleti származású, világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő fahéjat évezredek óta használják fűszerezésre. Aromaterápiás hatásának köszönhetően hangulatjavító, emellett pedig nagy...
Felhasználási javaslat: A fahéj jellegzetes nemes édeskés íze számos ételnek, forralt bornak, kompótnak, salátának, és cukrászati készítménynek egyedi ízt kölcsönöz. A hagyományos gyógyászat...
A cayenne bors valójában az érett, narancsszínű, porrá őrölt chilipaprika. A visszafogottan füstös, enyhén kesernyés ízű, ám meglehetősen erős fűszernövényt bármire használhatjuk a...
Kellemesen aromás, de erős fűszer, amit óvatosan kell használni. A termésből kifejtett magot szárítva, egészben, vagy őrölve használjuk. Hús- és zöldséglevesek, mártások, főzelékek,...
A citrom héja 5-10 szer több vitamint tartalmaz, mint a citrom leve. A rák gyógyításában is alkalmazzák, fiatalító, regeneráló hatású és immunrendszert erősítő. Alkalmazható megfázás...
A kömény számos más levesnek fontos fűszere. Gulyásba, frankfurti levesbe, tojáslevesbe is illik. Erős, határozott aromái jól érvényesülnek minden fogásban. A gyomornedvek működését...
A legnépszerűbb indiai fűszer mely a világ összes táján már elérhető és használt. Barna színű fűszerkeverék, amelyet intenzív aromája miatt szívesen alkalmazzák húsételekhez,...
A fűszer alapeleme minden magyar konyhának. Különleges aromája miatt sokrétű használatra kész, de leginkább burgonyához, gombához, káposztához ajánljuk. Összetevők: borsikafű*...
A kurkumát Indiában sebgyógyításra és tea formájában légzőszervi problémák kezelésére is használják. A kurkumin enyhíti az ízületi gyulladásokat, a sérülések és fogorvosi beavatkozás...
A kurkumát Indiában sebgyógyításra és tea formájában légzőszervi problémák kezelésére is használják. A kurkumin enyhíti az ízületi gyulladásokat, a sérülések és fogorvosi beavatkozás...
A paprika fogyasztása elősegíti az emésztést, és ezzel kedvező hatást gyakorol az egészségre. Nagyon gazdag A-vitaminban is a magyar paprika: a benne lévő provitaminokat a máj alakítja...
Főképpen ételek ízesítésére használják, holott a petrezselyem rendkívül értékes gyógynövény. Enyhítheti az emésztési zavarokat, megszüntetheti a magas vérnyomást. Terhesség...
A bazsalikom a mediterránum kedvelt egynyári fűszer növénye. Jellegzetes illata, dús aromája kihagyhatatlan a mediterrán konyhák ételeiből. Összetevők: bazsalikom* 100% *ellenőrzött...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.