Az indiai és a közép-amerikai konyhában alapvető fontosságú fűszer, de több európai országban is elterjedtebb a hagyományos köménynél. Küllemében nagyon hasonlít rá, de íze sokkal ...
A fahéj az egyik legaromásabb, legkarakteresebb fűszer. Édes-fűszeres íze és illata semmivel sem összetéveszthető. Már a főzés elején adjuk az ételekhez, hogy aromái minél jobban k...
Termékleírás Jellemzők Alapfűszer Termék információk A rozmaring a Dél-Európában honos örökzöld bokrocska levele. A fűszer jellemző, enyhén kámforra emlékeztető illatú...
A bors a legismertebb és legáltalánosabban használt fűszer. A feketeborsot az örökzöld borscserje kifejlődött, de még éretlen terméseiből nyerik. A bogyókat napon szárítják, amíg ráncosak...
Hazája ma már inkább a trópusi Afrika, Zanzibár és Madagaszkár. Kesernyés, kissé égető, erősen aromás ízét a sok illóolaj adja, ezt a likőriparban és kozmetikai szerek gyártásához is...
Aromás, fűszeres, enyhén csípős, kissé kesernyés fűszer, mely húskészítmények, húsételek, libahúsból- és kacsahúsból készült fogások, vad- és halételek, levesek, mártások ízesítésére...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.