Az indiai és a közép-amerikai konyhában alapvető fontosságú fűszer, de több európai országban is elterjedtebb a hagyományos köménynél. Küllemében nagyon hasonlít rá, de íze sokkal ...
A bors a legismertebb és legáltalánosabban használt fűszer. A feketeborsot az örökzöld borscserje kifejlődött, de még éretlen terméseiből nyerik. A bogyókat napon szárítják, amíg ráncosak...
Ősidők óta ismert és használt fűszer. Fontos alapanyaga az asztali mustárnak, amely megtört és olajtól mentes fehér és fekete mustármag, ecet, só, bors, szegfűszeg, hagyma és tárkony...
Termékleírás Jellemzők Alapfűszer Termék információk A bazsalikom különösen jól harmonizál a citrommal, borssal, fokhagymával, tárkonnyal, oregánóval, zsályával, petrezselyemmel...
A fahéj eredetileg Kínából és Ceylonból származik. Egyike a legrégebben ismert fűszereknek, már a bibliai időkben is használták illatszerként, füstölőként. Jellemző illatú, édeskés,...
Termékleírás Jellemzők Alapfűszer Termék információk A petrezselyem minden háztartás elengedhetetlen fűszernövénye. Főzésnél csak az utolsó percekben adjuk az ételhez, mivel...
Termékleírás Jellemzők Alapfűszer Termék információk A bors a legismertebb és legáltalánosabban használt fűszer. A feketeborsot az örökzöld borscserje kifejlődött, de még...
A bors a legismertebb és legáltalánosabban használt fűszer. A feketeborsot az örökzöld borscserje kifejlődött, de még éretlen terméseiből nyerik. A bogyókat napon szárítják, amíg ráncosak...
A fahéj az egyik legaromásabb, legkarakteresebb fűszer. Édes-fűszeres íze és illata semmivel sem összetéveszthető. Már a főzés elején adjuk az ételekhez, hogy aromái minél jobban k...
A szegfűbors a Nyugat-Indiában, Jamaicában és Közép-Amerikában honos fa nem egészen érett, bors nagyságú termése. Ízében borsra, illatában szegfűszeg és fahéj keverékére emlékeztet...
Indiában, Kínában és Indonéziában termesztik. A gyömbérfélék családjának tagja. Sárga színe kitűnő ételszínező. Worcester mártás és a currypor fűszerkeverék egyik alkotóeleme. Elsősorban...
Hazája ma már inkább a trópusi Afrika, Zanzibár és Madagaszkár. Kesernyés, kissé égető, erősen aromás ízét a sok illóolaj adja, ezt a likőriparban és kozmetikai szerek gyártásához is...
Aromás, fűszeres, enyhén csípős, kissé kesernyés fűszer, mely húskészítmények, húsételek, libahúsból- és kacsahúsból készült fogások, vad- és halételek, levesek, mártások ízesítésére...
Ősidők óta ismert és használt fűszer. Fontos alapanyaga az asztali mustárnak, amely megtört és olajtól mentes fehér és fekete mustármag, ecet, só, bors, szegfűszeg, hagyma és tárkony...
A feketebors (Piper Nigrum) hazája az egyenlítő vidéke, elsősorban Indiában, Srí Lankán és Indonéziában termesztik. A borscserje körülbelül 30 évig él és terem...
Az indiai és a közép-amerikai konyhában alapvető fontosságú fűszer, de több európai országban is elterjedtebb a hagyományos köménynél. Küllemében nagyon hasonlít rá, de íze sokkal ...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.