Fűszermalom KOTÁNYI Chili tengeri sóval 35 g Fűszermalom / fűszersó: chili tengeri sóval. Tartalma: 35 gr. /malom. Összetevők: 50% chili, Jódozott tengrei só...
A KOTÁNYI Tarkabors az a keverék, amivel az aromás, pikáns, borsos íz a legharmonikusabban elérhető. A négyféle bors íze különböző, de egymást tökéletesen kiegészítve összhangot al...
Mártsd bele kanalad egy fűszeres fahéjból és finom kakaóból készült álomba. Különleges feltétként ez az ellenállhatatlan kombináció nemcsak finomítja a kávédat, hanem könnyű desszerteknek,...
Ezzel a Fahéjas Kotányi fűszerrel feldobhatod a reggeli kávét vagy az egyszerű desszerteket! Igazán kellemes fahéjas ízt adhatsz az italokhoz, pudingokhoz, krémekhez vagy akár a fagylaltokhoz...
"A Kotányi Sült krumpli fűszermalommal nemcsak a sült krumplit fűszerezhetjük, hanem a tepsis burgonyát és más burgonyás ételt is. A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet...
Összetéveszthetetlen íz. A fokhagyma pikáns és kissé édeskés illatú, kellemesen csípős fűszer. A Kotányi Fokhagyma granulátumban tökéletesen érvényesül a frissen zúzott fokhagyma erőteljes...
Termékleírás Jellemzők A természet legjava Termék információk A fehérbors lágy borsos ízt kölcsönöz az ételeknek, mivel a borsszemek még nem egészen érettek. A Kotányi fehérborsot...
"A Curry fűszerkeverék egy pikáns-fűszeres keverék, mely jellegzetes keleti ízt kölcsönöz az ételeknek. A curry fűszerkeveréket enyhén pirítsuk át, hogy aromái teljesen érvényesülni...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.