A szerecsendió kellemes, egyedi aromájú fűszer… Az örökzöld szerecsendiófa termésének magja és az azt takaró vöröses színű maglepel adja a fűszert. A szerecsendió kellemes,...
A természetben élő babér akár tizenöt méter magasra is megnőhet, de általában bokor nagyságúra nyírják vissza a könnyű betakaríthatóság végett. A babérlevél egyben a győzelem szimbóluma...
A Dél-Indiában honos növény szárain termő, ovális alakú 1-2 cm-es hüvelyekben található magok adják a fűszert. Íze kissé citromos, eukaliptusz és kámfor mellékízű, aromája átható, jellegzetes...
A hibiszkuszvirág íze frissítő, savanykás, mert többféle szerves sav (citromsav, hibiszkuszsav, almasav, borkősav) van benne. Aszkorbinsavban (C-vitamin) is gazdag, és teája szép vörös...
Egész édeskömény. Illata kissé kámforos, íze az ánizshoz hasonló. A zellerfélék családjába tartozó évelő növény termése adja a fűszert. Illata kissé kámforos, íze az ánizshoz hasonló,...
Lakshmy édeskömény egész 30g Az édeskömény íze és illata az ánizsmaghoz hasonlít. Étvágyjavító, szélhajtó, görcsoldó hatású. Az egyik legjobb erjedés- és puffadásgátló gyógynövény...
Szárított, majd finomra őrölt fokhagyma. A főzésnél, pácolásnál használt folyadékokban jól oldódik, ami megkönnyíti a konyhai munkát. A fokhagymából szárítással kivonják a vizet,...
Termésén kívül, fiatal virágát és levelét is felhasználjuk. A kapor illata édeskés, egészen egyedi aromájú. Íze, éppen csak érezhetően kesernyés és illatához hasonlóan egyedülálló...
Fokhagymából szárítással és szemcsésítéssel készített termék, amely megkönnyíti a konyhai munkát. Fokhagymából, szárítással és szemcsésítéssel készített termék, amely megkönnyíti...
Az allicinben gazdag fokhagymapor természetes immunerősítő, amely támogatja a szív- és érrendszert, antioxidáns hatású, és könnyen adagolható konyhai alapanyag, amely intenzív ízt és...
Az örökzöld Pimenta fák termésének magjai adják a fűszert. A magokat zölden szedik le, melyek a szárítást követően megbarnulnak és felületük ráncos lesz. Illata a szegfűszeghez...
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen elemévé...
Lakshmy szömörce őrölt 30g A szömörce (sumac) egy közel-keleti és mediterrán konyhában népszerű fűszer, amelyet a Rhus fajba tartozó növények szárított és őrölt bogyóiból készítenek...
Egész Ázsiában gyakori fűszer, de nevével ellentétben nincs köze a borshoz, viszont szecsuán tartományban valóban nagy népszerűségnek örvend. Az aromát nem a termés magja hordozza,...
A borskeverék tört rózsabors, fehérbors, feketebors és zöldbors őrleményt tartalmaz. A fűszert sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez...
Dél-Franciaország legjellegzetesebb ételízesítője a provance-i fűszerkeverék. Jó szolgálatot tehet olasz ételek elkészítésénél is. Kitűnően használható húsokhoz, szárnyasokhoz és z...
Bár külső megjelenésében hasonló, de semmilyen köze sincs a borshoz és nem is helyettesíthető vele. Bár külső megjelenésében hasonló, de semmilyen köze sincs a borshoz és nem is...
A koriander magját és leveleit egyaránt felhasználjuk a konyhában. Széleskörűen felhasználható, sültek, pácok, marinádok, savanyúságok, kolbász vagy sonka fűszerezéséhez. Citrusos aromája...
A terméshéj nem tartalmaz illóolajokat, így az aroma átadás szempontjából érdektelen, de megkönnyíti a főzést, hiszen nem kell a készételben az apró magokat keresgélnünk. A magvak illata...
A medvehagyma kiváló ízesítő. A medvék és a vaddisznók előszeretettel fogyasztják, innen kapta nevét. A növény 15-20 cm-es leveleit használjuk fel, melyek illata és íze a fokhagymára...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.