Az örökzöld Pimenta fák termésének magjai adják a fűszert. A magokat zölden szedik le, melyek a szárítást követően megbarnulnak és felületük ráncos lesz. Illata a szegfűszeghez hasonló,...
Lakshmy fekete egész mustármag 30g A fekete mustármag egy intenzív ízű és aromájú fűszer. A Lakshmy fekete egész mustármag tulajdonságai A fekete mustármag, amely a Brassica nigra...
Ez, a napjainkra alapvető ízesítővé avanzsált fűszernövény a Közel- Keletről és Afrikából érkezett Európába több évszázaddal ezelőtt. Fanyar ízvilágú, jellegzetesen pikáns illatú...
Fokhagymából szárítással és szemcsésítéssel készített termék, amely megkönnyíti a konyhai munkát. Fokhagymából, szárítással és szemcsésítéssel készített termék, amely megkönnyíti...
A boglárkafélék családjába tartozó növény, háromszögletű, matt fekete színű magját hasznosítjuk fűszerként. A szétmorzsolt magok illata és íze a borshoz hasonlít, enyhe zöldfűszeres...
Külsejében a fűszerköményre hasonlít, de ízében teljesen eltérő. Enyhén füstös, kesernyés aromájának köszönhetően a világ egyik legnagyobb mennyiségben fogyasztott fűszere. Egészben,...
A szegfűszeg intenzív, erősen aromás és édeskés illatú, kissé kesernyés, égető ízű fűszer. Alkalmas hús- és halételek, vadételek, mézeskalács, forralt borok, kompótok, édességek, tésztatöltelékek...
Fekete-, fehér, és vörösborsok keveréke. Felhasználható: , levesek, savanyúságok készítéséhez, illetve minden olyan ételhez, melyet borssal ízesítenénk. Forgalmazó: Toldi Fűszer Bt...
A zellerfélék családjába tartozó évelő növény termése adja a fűszert. Illata kissé kámforos, íze az ánizshoz hasonló, enyhén kesernyés és édeskés egyben. Levesekben és halételekben...
Egész szegfűszeg. Egy örökzöld mirtuszféle piros virágbimbói adják a fűszert. A szegfűszeg intenzív, erősen aromás és édeskés illatú, kissé kesernyés, égető ízű fűszer. Alkalmas...
Lakshmy fokhagyma granulátum 40 g Fokhagymából, szárítással és szemcsésítéssel készített termék, amely megkönnyíti a konyhai munkát. Ízében, illatában és felhasználásában megegyezik...
Lakshmy borskeverék egész 20 g A borskeverék egész rózsabors, fehérbors, feketebors és zöldbors szemeket tartalmaz. Felhasználható levesek, savanyúságok készítéséhez, illetve...
Lakshmy babérlevél egész 5 g A természetben élő babér akár tizenöt méter magasra is megnőhet, de általában bokor nagyságúra nyírják vissza a könnyű betakaríthatóság végett. ...
Jelenleg a Cayenne chili a világ legelterjedtebb és legnagyobb mennyiségben termesztett chili fajtája, amely szubtrópusi területek tápanyagban gazdag talaját és párás, meleg időjárását...
A Lestyán egy ősrégi magyar fűszer, minden falusi kertben megtalálható volt, mind friss, mind szárított formában találkozhattunk vele. Manapság egyre gyakrabban találkozhatunk vele,...
Egész Ázsiában gyakori fűszer, de nevével ellentétben nincs köze a borshoz, viszont szecsuán tartományban valóban nagy népszerűségnek örvend. Az aromát nem a termés magja hordozza,...
Burmában őshonos, akár három méter magasra is megnövő, örökzöld fa kérge adja a fűszert. A lehántott kérget darabolják, amely szárításkor felpöndörödik és elnyeri mindenki által ismert...
Egy trópusi örökzöld fa gyümölcse adja a fűszert. A gyümölcs nyolcágú és csillag alakzatot alkot, melyek mindegyik részében egy-egy rozsdabarna mag található. Illata és íze megegyezik...
A fokhagymából szárítással kivonják a vizet, majd finomra őrlik. A főzésnél, vagy pácolásnál használt folyadékokban jól oldódik, ami megkönnyíti a konyhai munkát. Ízében, illatában...
A természetben élő babér akár tizenöt méter magasra is megnőhet, de általában bokor nagyságúra nyírják vissza a könnyű betakaríthatóság végett. A babérlevél egyben a győzelem szimbóluma...
Az örökzöld szerecsendiófa termésének magja és az azt takaró vöröses színű maglepel adja a fűszert. A szárított magleplet nevezzük szerecsendió virágnak. A szerecsendió kellemes, egyedi...
Frissen, vagy szárítva egyaránt felhasználjuk, aromái jellegzetesek. Grillezéshez, hús vagy zöldségek sütéséhez, tejszínes vagy gombamártásokhoz, paradicsomszósszal készülő ételekhez,...
A zellerfélék családjába tartozó növény magja adja a fűszert. A zellerfélék családjába tartozó növény magja adja a fűszert. Már ősidők óta hasznosítjuk. Íze kissé fanyar, illata...
Fahéj készítésnél a fa lehántott kérge adja a fűszert. A lehántott kérget szárítják, majd darabolják, egészben vagy őrleményként kerül forgalomba, illetve felhasználásra. Általában...
A borskeverék tört rózsabors, fehérbors, feketebors és zöldbors őrleményt tartalmaz. A fűszert sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.