A petrezselyem a leggyakoribb zöldfűszerünk, csokorban vásároljuk, vagy a kertben, illetve cserépben vagy virágládában termesztjük, hogy mindig kéznél legyen. Általában a leveleit használjuk...
A chili Mexikóból származik, valójában nagyon csípős paprika, ezért óvatosan bánjunk vele. Őrölve árusítják és egy késhegynyi elegendő belőle a különféle ragukba, paprikásba, pörköltbe...
A chili mexikóból származik, valójában nagyon csípős paprika, ezért óvatosan bánjunk vele. Őrölve árusítják és egy késhegynyi elegendő belőle a különféle ragukba, paprikásba, pörköltbe...
A Földközi-tenger vidékén és Indiában már az ókorban termesztették és hasznosították. A növény levele és magja adja a fűszert. A mag íze kissé az ánizsra emlékezetet, picit keserű...
Az örökzöld Pimenta fák termésének magjai adják a fűszert. A magokat zölden szedik le, melyek a szárítást követően megbarnulnak és felületük ráncos lesz. Illata a szegfűszeghez...
Válogatott, jó minőségű egész szemű fehér bors, feketebors, rózsabors és zöld bors keveréke. A borskeverék egész rózsabors, fehérbors, feketebors és zöldbors szemeket tartalmaz...
Sokoldalú fűszer. Levesek, halételek, saláták, mártások, főtt, vagy pirított húsételek, valamint sütemények készítéséhez egyaránt használhatjuk. A Kínából származó növény gyökértörzsét...
Burmában őshonos örökzöld fa kérge adja a fűszert. Nem csak édes ételekhez ajánluk, egzotikus illatával, édes aromájával húsételekhez, vagy a rizsből készült sós ételekhez is tökéletes...
Afrikai származású, de hazánkban is termesztett fűszernövény. Afrikai származású, de hazánkban is termesztett fűszernövény nem azonos a valódi sáfránnyal. A virágszirmokban...
Egész szegfűszeg. Egy örökzöld mirtuszféle piros virágbimbói adják a fűszert. A szegfűszeg intenzív, erősen aromás és édeskés illatú, kissé kesernyés, égető ízű fűszer. Alkalmas...
A kurkumagyökérből készült fűszer a curry fűszerkeverékek fontos összetevője. Egyedi aromája és sárga különleges színe összetéveszthetetlenné teszi. Külsejében a gyömbérre emlékeztető...
A japán vízitorma eredetileg a hegyi folyók és patakok partján élő növény, melynek a gyökere adja a fűszert. Íze és illata a tormára hasonlít, de annál jelentősen intenzívebb . Hagyományosan...
Egy örökzöld mirtuszféle piros virágbimbói adják a fűszer. A szegfűszeg intenzív, erősen aromás és édeskés illatú, kissé kesernyés, égető ízű fűszer. Alkalmas hús- és halételek,...
A világ legelterjedtebb ízesítője. A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának...
Illata és íze megegyezik az ánizséval, de a csillagánizs aromája kicsit intenzívebb. Húsételek, gyümölcsleves vagy édes krémek készítéséhez is kiváló. Egy trópusi örökzöld fa gyümölcse...
Egész Ázsiában gyakori fűszer, de nevével ellentétben nincs köze a borshoz, viszont szecsuán tartományban valóban nagy népszerűségnek örvend. Az aromát nem a termés magja hordozza,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.