Az egyik legrégebben használt és talán a legsokoldalúbb fűszerünk. Az enyhén kesernyés, kámforos aromájú levelek adják a fűszert. Minden fajtájú húsételnél jól használható...
Szárított, majd finomra őrölt fokhagyma. A főzésnél, pácolásnál használt folyadékokban jól oldódik, ami megkönnyíti a konyhai munkát. A fokhagymából szárítással kivonják a vizet,...
Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, támogatja az anyagcserét és az emésztést. Édeskés, gyógynövényes íze tökéletesen kiegészíti a gombás, húsos és tojásételek aromáját...
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen elemévé vált...
Más néven snidling, de fűszerű megjelenése miatt hívják pázsithagymának is. Szárított változata főzés közben felveszi az étel nedvességtartalmát és így részben visszanyeri friss...
Ez az indiai fűszerkeverék, kifejezetten a tandoori kemencében, magas hőfokon sült csirkéhez készült. A csirke darabokat tandoori masalába és joghurtba pácolják, nyársakra húzzák...
A zeller nagyon kedvezően hat a veseműködésre, gyakran alkalmazzák emésztési panaszok, étvágytalanság illetve általános erőtlenség esetén. A zeller csökkenti a vércukor-szintet is...
Jelenleg a Cayenne chili a világ legelterjedtebb és legnagyobb mennyiségben termesztett chili fajtája, amely szubtrópusi területek tápanyagban gazdag talaját és párás, meleg időjárását...
A Bourbon vaníliát Madagaszkáron termesztik, gyümölcsös illata és kiváló minősége kiemeli a többi vanília sorából. Készítésénél a vanília rudakat fermentálják, majd szárítják, ezt követően...
Fahéj őrölt, 100g Sokan csak finom, illatos fűszernövényként ismerik a fahéjat , pedig egészségünk támogatója is – a népi gyógyászat például természetes fertőtlenítőszerként, baktérium-,...
Állítólag a Dél-Indiai Madras városáról kapta ezt az elnevezést, az angol gyarmatosítóktól. Számtalan variációja van forgalomban. Sertés, csirke, marha, bárány, vagy zöldség curry készítésére...
Részletes termékinformáció A füstölt paprika csípős változata felhasználható halászlébe, pörköltalapba, töltött káposztába, bablevesbe és minden olyan ételhez, amelyhez a füstös íz...
A Földközi-tenger vidékéről és Nyugat-Ázsiából származó növény, sárgás színű magja és levelei adják a fűszert. Íze és illata a curry levélhez hasonlít, de nem annyira intenzív...
Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert. A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár...
Az eredetileg Kínából származó növény gyökértörzsét fogyasztjuk, frissen, szárítva, vagy őrölve. Könnyű szállíthatósága folytán, jelentős szerepet játszott a fűszerkereskedelem történetében,...
Egyes fajait dísznövénynek, másokat gyógynövénynek termesztik. Rekedtség és a torokgyulladások különféle válfajainak gyógyítására alkalmas. Gyulladásgátló, baktériumölő és fertőtlenítő...
Sült és főtt húsokhoz, krumpliból készült ételekhez, főtt vagy sült zöldség ételekhez jól illeszkedő fűszer. Levelét és virágát használjuk fel, frissen és szárítva egyaránt. ...
Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert. A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár...
Sokoldalú fűszer. Levesek, halételek, saláták, mártások, főtt, vagy pirított húsételek, valamint sütemények készítéséhez egyaránt használhatjuk. A Kínából származó növény gyökértörzsét...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.