Ez, a napjainkra alapvető ízesítővé avanzsált fűszernövény a Közel- Keletről és Afrikából érkezett Európába több évszázaddal ezelőtt. Fanyar ízvilágú, jellegzetesen pikáns illatú...
Egy trópusi örökzöld fa gyümölcse adja a fűszert. A gyümölcs nyolcágú és csillag alakzatot alkot, melyek mindegyik részében egy-egy rozsdabarna mag található. Illata és íze megegyezik...
Megjelenésében és aromáiban is hasonlít a petrezselyemhez . Az erdélyi konyha jellegzetes fűszere. Hosszú ideig, szinte teljesen eltűnt a hazai konyhák polcairól, de napjainkban szerencsére...
Az örökzöld szerecsendiófa termésének magja és az azt takaró vöröses színű maglepel adja a fűszert. A szárított magleplet nevezzük szerecsendió virágnak. A szerecsendió kellemes, egyedi...
Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert. A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár...
Lakshmy steak feketebors tört 30 g A feketebors zúzott változata. Mint azt neve is mutatja, grillezéshez, valamint steak készítéshez a legalkalmasabb. A nagyobb darabok nem...
A boglárkafélék családjába tartozó növény, háromszögletű, matt fekete színű magját hasznosítjuk fűszerként. A szétmorzsolt magok illata és íze a borshoz hasonlít, enyhe zöldfűszeres...
Próbáld ki LAKSHMI BAZSALIKOM MORZSOLT termékünket te is, nem fogsz csalódni benne!, Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy minőségi termékekkel tudd ellátni magad és családod. Lakshmi...
Fokhagymából, szárítással és szemcsésítéssel készített termék, amely megkönnyíti a konyhai munkát. Ízében, illatában és felhasználásában megegyezik a friss fokhagymával. Erősen...
Más néven snidling, de fűszerű megjelenése miatt hívják pázsithagymának is. Szárított változata főzés közben felveszi az étel nedvességtartalmát és így részben visszanyeri friss...
Az örökzöld Pimenta fák termésének magjai adják a fűszert. A magokat zölden szedik le, melyek a szárítást követően megbarnulnak és felületük ráncos lesz. Illata a szegfűszeghez...
A borskeverék tört rózsabors, fehérbors, feketebors és zöldbors őrleményt tartalmaz. A fűszert sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez...
A természetben élő babér akár tizenöt méter magasra is megnőhet, de általában bokor nagyságúra nyírják vissza a könnyű betakaríthatóság végett. A babérlevél egyben a győzelem szimbóluma...
Lakshmy szerecsendió egész 20 g Az örökzöld szerecsendiófa termésének magja és az azt takaró vöröses színű maglepel adja a fűszert. A szerecsendió kellemes, egyedi aromájú...
Lakshmy lestyán morzsolt 12g A lestyán ősrégi magyar fűszer, ízesíthetünk vele leveseket, salátákat, ételeket és italokat, vagy eceteket. Megjelenésében és aromáiban is hasonlít a...
A fehér bors aromája lágyabb, kellemesebb és kevésbé csípős, mint a fekete borsé, ráadásul levesektől a hús és halételeken át egészen a péksüteményekig jól használható...
A zellerfélék családjába tartozó növény magja adja a fűszert. Már ősidők óta hasznosítjuk. Íze kissé fanyar, illata jellegzetes az illóolajában megtalálható karvonnak köszönhetően...
Laskhmíz tört borskeverék – négyféle bors ízkavalkádja: fekete bors, fehér bors, rózsabors és zöld bors. Intenzív ízélmény húsokhoz, zöldségekhez, szószokhoz. Magyar termék...
A Földközi-tenger vidékén és Indiában már az ókorban termesztették és hasznosították. A növény levele és magja adja a fűszert. A mag íze kissé az ánizsra emlékezetet, picit keserű...
A petrezselyem a leggyakoribb zöldfűszerünk, csokorban vásároljuk, vagy a kertben, illetve cserépben vagy virágládában termesztjük, hogy mindig kéznél legyen. Általában a leveleit használjuk...
A koriander magját és leveleit egyaránt felhasználjuk a konyhában. A szemek pirítás után enyhe citrusos illatot árasztanak, egy kevés narancsos – édeskés ízzel. Széleskörűen felhasználható,...
Más néven snidling, de fűszerű megjelenése miatt hívják pázsithagymának is. , Szárított változata főzés közben felveszi az étel nedvességtartalmát és így részben visszanyeri friss alakját...
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen elemévé vált...
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen elemévé vált...
Jelenleg a Cayenne chili a világ legelterjedtebb és legnagyobb mennyiségben termesztett chili fajtája, amely szubtrópusi területek tápanyagban gazdag talaját és párás, meleg időjárását...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.