A babérlevél alkalmazási területei: ételekbe fűszerként (a babért a főzés utolsó szakaszában rakjuk ételeinkbe, mivel ha túl korán alkalmazzuk, kesernyéssé teszi az ételt)...
Felhasználási javaslat: Minden olyan ételbe való, amiben friss vöröshagymát használunk. Használhatjuk saját fűszerkeverékek egyik összetevőjeként is...
MAJORANNA MORZSOLT 50 G PALEOLIT A majoránna az egyik legismertebb és legősibb hazai fűszernövény, aromás, fűszeres íze miatt a mediterrán konyha kedvelt alapanyaga. Különösen jól illik...
Vöröshagymapor 50 g Paleolit A vöröshagyma szárítva és őrölve megőrzi természetes aromáját, így kiváló alternatívája a friss hagymának. Tökéletes fűszerezéshez levesekhez, darált...
Koriander, egész 50 g Paleolit A koriandermag diós, citrusosan édeskés aromája narancsra és fahéjra emlékeztet, tökéletes az indiai és távol-keleti fogásokhoz. Egészben pirítva vagy...
Fűszeres curry porral és paprikával, kevés mustármaggal ízesített fűszersó. Speciális grillcsirkéhez és minden baromfi-sülthöz tökéletes ízesítő. Összetevők: curry, paprika, fokhagyma,...
Egész szárított hibiszkusz és őrölt sumac (szömörce) keveréke A sumac (szömörce) egy népszerű és elterjedt fűszer Közel-Kelet és a Földközi-tenger vidékén. Hazánkban még nem...
Fűszerkömény egész 50 g – Paleolit Az egész fűszerkömény különleges, fanyar ízével és erőteljes aromájával gazdagítja a káposztás, burgonyás, túrós, illetve húsos ételeket. Ritkán...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.