Tiszta luxus! A sáfrány a legdrágább fűszer a világon, ami nem meglepő: hozzávetőleg 150 000 sáfrányvirág szükséges egy kilogramm sáfrány előállításához. A termőket egyenként eltávolítják...
A kaport főleg a savanyított zöldségekhez használjuk, de remekül megy gumós zöldségekhez, uborkasalátához, zöld babhoz, burgonyához és céklához is. Kiszerelés: 15 g...
A majoránnának közeli rokona, vadmajoránnának is nevezik. Az oregánó Dél-Európában őshonos, a mediterrán konyha fontos fűszernövénye. Aromája hasonlít a kakukkfűére, s kissé kesernyés...
A bors több, mint tüsszentő por. Kolombusz e fűszer miatt szállt tengerre India felé! Intenzíven fűszeres, húsokhoz, levesekhez és szószokhoz. Ínyenc tipp: A főzés utolsó szakaszában...
Intenzíven fűszeres húsokhoz, levesekhez, finom szószokhoz ajánlott. Az egészborsszemeket együtt főzzük az étellel. Ha frissen őröljük, akkor főzés utolsó szakaszában adjuk hozzá,...
Ez az egzotikus kincs meghívás egy különleges élményre! Egy nagyon enyhe és édeskés változat. Zsíradékban kicsit pirítani és utána kevés folyadékot hozzáönteni. Összetevők...
A luxust kedvelőknek - a világ egyik legdrágább fűszere. Az arab vendégszeretet szimbóluma: 1-2 bogyó egy csésze kávéban vagy teában megídézi a Kelet erejét és illatát! Ínyenc...
A luxust kedvelőknek - a világ egyik legdrágább fűszere. Az arab vendégszeretet szimbóluma: 1-2 bogyó egy csésze kávéban vagy teában megídézi a Kelet erejét és illatát! Ínyenc...
Emiatt a csonthéjas növény miatt, ami nem is az valójában, régen háborúk dúltak - ma az életünket szebbé és élénkebbé kellene varázsolnia. Finom aromájú ízt ad kenyérnek, süteményeknek,...
A rukkolacsíra kicsi, de nagy az íze! Így kerülhet a tányérodra a fűszeres íz: hagyd a rukkolamagokat 4-6 napig csírázni egy zsázsaszűrőben, utána fogyaszthatod. Összetevők:...
A „mindenfűszer becenév mindent elmond, mivel a mindenfűszer a szegfűszeg, a fahéj, a szerecsendió és a bors ízét ötvözi. Használata éppoly sokoldalú, mint az ízei. A fűszer ugyanúgy...
Dobja az összes kedvenc ételét egy fazékba - és ezt az univerzális sót rögtön utána. A finom kristályok a sekély tengervizes medencékben, az úgynevezett sómocsarakban történő párolgás...
A tonkababot mexikói vaníliaként is ismert. Az intenzíven aromás magot őrlik, és a port ételekhez használják. A tonkababot pudingok, fagylaltok, rizspuding, kekszek és sütemények...
A könnyen ápolható hajtások még nedves vattán, konyhai papíron vagy papírzsebkendőn is megnőnek. A legjobban azonban zsázsaszitában vagy zsázsasövényben fejlődnek. Világos...
Aligha létezik keleti keverék kömény nélkül. A curryt, a lapos kenyereket és a tandoori csirkét pedig már el sem tudjuk képzelni a fűszerezése nélkül. Szerencsére nem is kell! ...
Itt az ideje a befőtteknek. A savanyított zöldségeket, a mustáros savanyúságot és a chutney-t mind „felébresztik a sárga magok. A levesek és pácok is szívesen megágyaznak neki...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.