Emiatt a csonthéjas növény miatt, ami nem is az valójában, régen háborúk dúltak - ma az életünket szebbé és élénkebbé kellene varázsolnia. Finom aromájú ízt ad kenyérnek, süteményeknek,...
Sonnentor Bio babérlevél A babér a legrégebben ismert és igen elterjedt fűszernövények közé tartozik. A Kis-Ázsiában, a Földközi-tenger vidékén és az Atlanti-óceán mediterrán éghajlatú...
Bio őrölt fahéj A fahéj édesszájúaknak való és felidézi a gyermekkori emlékeket. A modern konyhában gyümölcsös desszertek készítéséhez, valamint ízletes hús ételekhez használják...
Sonnentor bio fahéj őrölt 40 g Bio őrölt fahéj A fahéj édesszájúaknak való és felidézi a gyermekkori emlékeket. A modern konyhában gyümölcsös desszertek készítéséhez, valamint...
Bio őrölt fahéj A fahéj édesszájúaknak való és felidézi a gyermekkori emlékeket. A modern konyhában gyümölcsös desszertek készítéséhez, valamint ízletes hús ételekhez használják...
Bio őrölt fahéj A fahéj édesszájúaknak való és felidézi a gyermekkori emlékeket. A modern konyhában gyümölcsös desszertek készítéséhez, valamint ízletes hús ételekhez használják...
A fahéj ma már világszerte ismert és elterjedt fűszer. Bio őrölt fahéj A fahéj édesszájúaknak való és felidézi a gyermekkori emlékeket. A modern konyhában gyümölcsös desszertek...
Nincs többé ízetlen étel. Az egyik legrégebbi és legtermészetesebb ínyenc só a sivatagból származik. Az afrikai Kalahári-sivatag 280 millió éves földalatti sós tavaiból kézzel nyerik...
Ne tévesszen meg a gyümölcsös illata! Ez a chili inkognitóba megy. Édes-fűszeres aromája pezsgést ad a curryknek, pörkölteknek és leveseknek. Próbálja ki étcsokoládéban! Fűszeresség:...
Fedezze fel Délkelet-Ázsiát! A galangal gyömbéres, citromos, mustáros íze sokkal enyhébb, mint a gyömbéré. Finom, száraz fűszeressége miatt gyakran használják bors helyettesítésére...
A görögszéna illata a curryre emlékeztet. Nem csoda, hogy csodálatosan illik az ázsiai tészta- és rizsételekhez. Ezekkel a termesztési tippekkel a csíra jól fog fejlődni: Áztassa...
Minden a keverékben van! A görögszéna, a lencse és a retek ugyanazt a nevelést élvezik, ezért kiválóan csíráznak együtt. Áztasd a magokat 6-8 órára, majd hagyd csírázni a csíráztató...
A lucerna az arab kultúrából ered. A csírázó edény a legjobb táptalajt biztosítja a növekedéshez. A 6-8 órás áztatás után a csíráknak legalább 6 napra van szükségük ahhoz, hogy elfogyaszthatók...
A gyümölcsös édes paprika a tölgyfa fűszeres füstjével minden olyan ételt feldob, amelyhez egy kis extra kell. Olajba keverve ideális pác zöldséghez vagy húshoz. Elkészítésekor...
Ez a piramis alakú tengeri só ízt és élességet kölcsönöz az ételeknek. A különleges forma a sósav lassú melegítésével jön létre. Ezáltal fokozatosan ropogós kristályok alakulnak ki...
A koriander a kenyérben és más péksüteményekben, levesekben, ragukban és pörköltekben adja ki magát. Az édesszájúak felismerik jellegzetes ízét a mézeskalácsban és az almakompótban...
Egy ökölszabály szerint: minél intenzívebb a piros szín, annál enyhébb a paprika. Ennél a fűszeres változatnál az ízlelőbimbóink különösen pirosnak látják. Gyümölcsös fűszerességet...
A mungóbabcsíra tele van értékes tápanyagokkal. A mungóbabot a legjobb csíráztató edényben termeszteni. Az áztatási idő 12 óra, a csírázási idő a csíráztató edényben körülbelül 4-5...
Ne tévesszen meg a kömény. Az egzotikus névrokon zavarba ejtően hasonlít a helyi köményhez, de a kettőnek semmi köze sincs egymáshoz az ízét tekintve. A kömény a hazai konyha helyett...
Ennek a természetes ízfokozónak semmi köze a levesízesítőhöz az üvegből. A forró húslevesek mellett a hüvelyesekből készült pörköltek, a kemencés ételek és a kenhető ételek is szeretik...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.