A fehérborsnak jellegzetesen erős íze és kellemes aromája van. Alkalmazása: Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba...
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne...
Fűszerkömény egész. Alkalmazása: A kömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Burgonyából készült ételekbe, levesekbe, mártásokba, káposztába, sertés és báránysültek...
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne...
Összetevők: fűszerpaprika 100%, termelőhely magyarország Alkalmazása: A paprikát levesek, mártások, főzelékek, húsételek, elkészítésénél használjuk. A fűszerkeverékek egész sorának...
Ezzel a Thymos puncs fűszerkeverékkel isteni italt készíthetsz! Azért jó ez a fűszerkeverék, mert nincs szükség külön fűszerekre, hozzávalókra. Tipp puncs készítéshez: Hozzávalók:...
A leveskocka alkalmas húslevesek, mártások, gulyás és sült húsok ízesítésére. Összetétele: tengeri só (max. 45 %), pálmaolaj, burgonya keményítő, cukor, élesztőkivonat, szárított zöldségkeverék...
A szerecsendió kellemesen aromás de erős fűszer, óvatosan kell használni. Hús és zöldséglevesek, mártások, főzelékek, burgonyás ételek, vagdalt húsok, halak, vadételek ízesítője. Használhatjuk...
A babérlevélnek enyhén aromás és fűszeres illata, íze van, a földközi tenger egész területén megtalálható. Alkalmazása: Mártásokba, levesekbe, főzelékekbe, páclevekhez, valamint vadból...
Összetétele: aroma, etilalkohol Alkalmazása: sütemények, krémek, desszertek és különböző édességek, valamint likőrök és egyéb italok elkészítésénél használják. oncentrátum, adagolása...
A csillagánizst szárnyas, sertés és halból készült ételekhez használják. Kiváló dzsemek, likőrök és kompótok készítéséhez is. Összetétele: csillagánizs 100 %...
Fűszerkömény egész. Alkalmazása: A kömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Burgonyából készült ételekbe, levesekbe, mártásokba, káposztába, sertés és báránysültek...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.