A fahéj az ősz beálltával beköltözik a konyhánkba. Az ünnepi karácsonyi ízek, illatok, téli hideg esték kedvenc fűszere. A klasszikus, valamint az egzotikus konyha elengedhetetlen része...
A fűszerkömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Felhasználása: levesek mártások, valamint káposztával, burgonyával készült ételek elkészítéséhez használjuk. Kiválóan...
Összetétele: aroma, etilalkohol Alkalmazása: sütemények, krémek, desszertek és különböző édességek, valamint likőrök és egyéb italok elkészítésénél használják. oncentrátum, adagolása...
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne...
A kakukkfűnek kellemes aromás illata és erősen fűszeres, kesernyés íze van. Húsételek, rántotta, hústöltelékek, borjúhús, sertéshús és vadhús ízesítésére használják. Összetétele: kakukkfű...
A babérlevélnek enyhén aromás és fűszeres illata, íze van, a földközi tenger egész területén megtalálható. Alkalmazása: Mártásokba, levesekbe, főzelékekbe, páclevekhez, valamint vadból...
A csillagánizst szárnyas, sertés és halból készült ételekhez használják. Kiváló dzsemek, likőrök és kompótok készítéséhez is. Összetétele: csillagánizs 100 %...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.