A kakukkfűnek kellemes aromás illata és erősen fűszeres, kesernyés íze van. Húsételek, rántotta, hústöltelékek, borjúhús, sertéshús és vadhús ízesítésére használják. Összetétele: kakukkfű...
A kardamom jellegzetes, enyhén gyümölcsös illatú. Sós és édes ételek készítéséhez egyaránt használják. Kiváló italok, zöldségek, levesek, rizs, párolt és Indiai ételek készítéséhez...
A leveskocka alkalmas húslevesek, mártások, gulyás és sült húsok ízesítésére. Összetétele: tengeri só (max. 45 %), pálmaolaj, burgonya keményítő, cukor, élesztőkivonat, szárított zöldségkeverék...
A babérlevélnek enyhén aromás és fűszeres illata, íze van, a földközi tenger egész területén megtalálható. Alkalmazása: Mártásokba, levesekbe, főzelékekbe, páclevekhez, valamint vadból...
A fehérborsnak jellegzetesen erős íze és kellemes aromája van. Alkalmazása: Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba...
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.