Fűszersó krumplihoz. Tápérték 100 g termékben: Energia 534 kJ/128 kcal Zsír 1,9 g ebből telített zsírsavak 0,2 g Szénhidrátok 13 g ebből cukrok 3,5 g Fehérje 9 g Só 60 g...
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék...
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne...
Fokhagyma granulátum szárított A fokhagyma elterjedt az egész világon, az emberiség már évszázadok óta előszeretettel használja. Alkalmazása A fokhagyma granulátumot minden olyan esetben...
A kakukkfűnek kellemes aromás illata és erősen fűszeres, kesernyés íze van. Húsételek, rántotta, hústöltelékek, borjúhús, sertéshús és vadhús ízesítésére használják. Összetétele: kakukkfű...
Fűszersó, mely kiváló fűszeres ízt ad a szárnyasból készült ételeknek. Összetevők: Konyhasó (max. 55%), fűszerpaprika, ízfokozó (nátrium-glutamát), szárított fokhagyma granulátum (kén-dioxidot...
A leveskocka alkalmas húslevesek, mártások, gulyás és sült húsok ízesítésére. Összetétele: tengeri só (max. 45 %), pálmaolaj, burgonya keményítő, cukor, élesztőkivonat, szárított zöldségkeverék...
A szerecsendió kellemesen aromás de erős fűszer, óvatosan kell használni. Hús és zöldséglevesek, mártások, főzelékek, burgonyás ételek, vagdalt húsok, halak, vadételek ízesítője. Használhatjuk...
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne...
A kardamom jellegzetes, enyhén gyümölcsös illatú. Sós és édes ételek készítéséhez egyaránt használják. Kiváló italok, zöldségek, levesek, rizs, párolt és Indiai ételek készítéséhez...
A fahéj az ősz beálltával beköltözik a konyhánkba. Az ünnepi karácsonyi ízek, illatok, téli hideg esték kedvenc fűszere. A klasszikus, valamint az egzotikus konyha elengedhetetlen része...
Alkalmazása: A fahéj az ősz beálltával beköltözik a konyhánkba. Az ünnepi karácsonyi ízek, illatok, téli hideg esték kedvenc fűszere. A ceyloni fahéj kellemes édeskés, intenzív, kissé...
A fűszerkömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Felhasználása: levesek mártások, valamint káposztával, burgonyával készült ételek elkészítéséhez használjuk. Kiválóan...
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék...
Fűszerkeverék, mely csodálatos színt és ízt ad a burgonyából készült ételeknek. Összetétele: Konyhasó (max. 59 %), őrölt fűszerkömény, vöröshagyma granulátum, petrezselyemzöld, csomósodásgátló...
A csillagánizst szárnyas, sertés és halból készült ételekhez használják. Kiváló dzsemek, likőrök és kompótok készítéséhez is. Összetétele: csillagánizs 100 %...
Felhasználása: A szárított élesztőt összekeverjük a liszttel és összedolgozzuk a többi adalékkal a recept szerint. Sütés előtt a tésztát ( kb 30-60 percig ) kelni hagyjuk. Adagolása:...
A fehérborsnak jellegzetesen erős íze és kellemes aromája van. Alkalmazása: Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.