Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne...
A tárkony felhasználható halak, baromfi, tojásból készült ételek, levesek, fehér mártások és majonéz készítéséhez, valamint zöldségsalátákba és páclevekbe is. Összetétele: tárkony 100...
Fűszerkömény egész. Alkalmazása: A kömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Burgonyából készült ételekbe, levesekbe, mártásokba, káposztába, sertés és báránysültek...
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne...
A szegfűszeg egy kellemes illatú és erősen aromás ízű fűszer. Főként süteményekbe, de pikáns mártások, paradicsomos, boros ételek, páclevek ízesítésére is használhatjuk. Gyümölcslevesek,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.