Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert. A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár...
SZÁRMAZÁSI HELY: MAGYARORSZÁG ÖSSZETEVŐK: Gyömbér, feketebors, zöld kardamom, koriander, szegfűszeg A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült! Ennek...
A fekete bors, a fehér bors és a zöld bors ugyanazon növény termései különböző érési állapotban szüretelve. A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni...
Egész szegfűszeg. Egy örökzöld mirtuszféle piros virágbimbói adják a fűszert. A szegfűszeg intenzív, erősen aromás és édeskés illatú, kissé kesernyés, égető ízű fűszer. Alkalmas...
Válogatott, jó minőségű egész szemű fehér bors, feketebors, rózsabors és zöld bors keveréke. A borskeverék egész rózsabors, fehérbors, feketebors és zöldbors szemeket tartalmaz...
A zeller gumóját, szárát és levelét egyaránt felhasználjuk. Jelentős mennyiségben tartalmaz C vitamint, meszet és foszfort. A húsleves elképzelhetetlen zellergyökér és -levél hozzáadása...
A mediterrán térség egyik alapvető fűszere. A mediterrán térség egyik alapvető fűszere, az ottani konyhaművészet segítségével terjedt el használata az egész világon. Egyéni...
A koriander magját és leveleit egyaránt felhasználjuk a konyhában. Széleskörűen felhasználható, sültek, pácok, marinádok, savanyúságok, kolbász vagy sonka fűszerezéséhez. Citrusos aromája...
A világ legelterjedtebb ízesítője. A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának...
A szegfűbors gazdag, fűszeres aromájával kitűnő választás levesek, pörköltek és páclevek ízesítésére. Emésztést segítő és puffadást csökkentő hatásai révén a természetgyógyászat is...
Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert. A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár...
A gyros török és görög közvetítéssel terjedt el és vált népszerűvé az egész világon. Bárány-, marha-, vagy csirkehúsból egyaránt elkészíthetjük, de vega változatban is megvalósítható...
Fahéj őrölt, 100g Sokan csak finom, illatos fűszernövényként ismerik a fahéjat , pedig egészségünk támogatója is – a népi gyógyászat például természetes fertőtlenítőszerként, baktérium-,...
A Földközi-tenger vidékéről és Nyugat-Ázsiából származó növény, sárgás színű magja és levelei adják a fűszert. Íze és illata a curry levélhez hasonlít, de nem annyira intenzív...
Sült és főtt húsokhoz, krumpliból készült ételekhez, főtt vagy sült zöldség ételekhez jól illeszkedő fűszer. Levelét és virágát használjuk fel, frissen és szárítva egyaránt. ...
A boglárkafélék családjába tartozó növény, háromszögletű, matt fekete színű magját hasznosítjuk fűszerként. A feketekömény apró magja sokkal többet rejt magában, mint egy hétköznapi...
Megjelenésében és aromáiban is hasonlít a petrezselyemhez. Az erdélyi konyha jellegzetes fűszere. Megjelenésében és aromáiban is hasonlít a petrezselyemhez . Az erdélyi konyha...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.