A kardamom gyékényszerű, évelő, egyszikű növény, amely 1,5-2,5 métere nő meg. Halványsárgás-fehéres, lilás erezetű virágaiból fejlődnek a fűszerként használt apró, zöldes színű toktermések,...
A cayenne bors valójában az érett, narancsszínű, porrá őrölt chilipaprika. A visszafogottan füstös, enyhén kesernyés ízű, ám meglehetősen erős fűszernövényt bármire használhatjuk a...
A narancs külső, vékony rétegben lehámozott sárga héja, amelyet sokféle célra használnak. Az édesiparban és a háztartásokban is gyakran alkalmazott, enyhén kesernyés, kellemes narancs...
A narancs külső, vékony rétegben lehámozott és porrá őrölt sárga héja, amelyet sokféle célra használnak. Az édesiparban és a háztartásokban is gyakran alkalmazott, enyhén kesernyés,...
Az őrölt narancshéjat főleg süteményekhez, vagy gyümölcssaláták, gyümölcslevesek, kompótok, turmixok, koktélok, készítésére használjuk. A keleti konyhák használják szinte bármiben,...
A Maluku-szigeteken és Új-Guineán őshonos növénynek a szerecsendiófának a az alulról felrepedő terméséből kifejtett mag a szerecsendió, amely a sárgabarack magjára hasonlít. Kellemesen...
Részletes termékinformáció Az igazi, valódi fahéj a Cinnamomum verum, melyet ma már a világ számos pontján termesztenek Madagaszkártól Sri Lankáig. A valódi fahéj egy belső, vékony...
A kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet. Desszertekhez, gyümölcsleveshez, indiai és közel keleti ét...
A narancs külső, vékony rétegben lehámozott sárga héja, amelyet sokféle célra használnak. Az édesiparban és a háztartásokban is gyakran alkalmazott, enyhén keser-nyés, kellemes narancs...
A legtöbbször őrölt borssal ízesítünk különféle ételeket. Minél finomabbra daráljuk a borsot, annál jobban érezhető az aromája. Kacsa és libamájhoz Jellemzők hozzáadott cukor...
Arab, távol-keleti ételek ízesítésére. Rizses tálak, indiai chutney-k fűszerezésére. Sajtok és kolbászfélék ízesítésére. Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen...
A cayenne bors valójában az érett, narancsszínű, porrá őrölt chilipaprika. A visszafogottan füstös, enyhén kesernyés ízű, ám meglehetősen erős fűszernövényt bármire használhatjuk a...
A kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet. Süteményekhez, desszertekhez, kávéhoz. Jellemzők hozzáadott...
A ráncos, fekete színű, mandulaalakú tonkabab, amely egészben, aprítva vagy por formájában kerül kereskedelmi forgalomba, különlegesen összetett aromájú, markáns fűszer. Jellemzők ...
A kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet. Süteményekhez, desszertekhez, kávéhoz...
Kerti katicavirág, fekete hagymamag, fekete köménymag. Eredetileg a Közép-Kelten és Dél-Európában őshonos, manapság elsősorban Indiában, Egyiptomban és törökországban termesztik...
Ez a fűszerkeverék a tengeri só, fehérbors és citrompor harmonikus kombinációját kínálja, amely nemcsak halakhoz, hanem húsokhoz készült mártásokhoz is ideális. Próbáld ki, és varázsolj...
Fűszerész tonkabab 10 g A ráncos, fekete színű, mandulaalakú tonkabab, amely egészben, aprítva vagy por formájában kerül kereskedelmi forgalomba, különlegesen összetett aromájú,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.