Húsok, illetve indiai ételek készítéséhez használt fűszerkeverék paprikával, fokhagymával, korianderrel, chilivel, római köménnyel, garam masalával és gyömbérrel. Húsokhoz és indiai...
Az indiai konyha jellegzetes fűszere, a currypor legfontosabb összetevője. Currykben, chutney-kban, savanyúságokban szerepel, kivált a mustáros-ecetes savanyúságokban, valamint rizs-...
Fűszerként hazánkban két féle fahéjjal találkozhatunk, az egyik a kínai fahéjfa (Cinnamomum cassia, C. aromaticum), a másik a drágább, ceyloni fahéjfa (Cinnamomum zeylanicum, Cinnamomum...
Csípős indiai ételek készítéséhez A curry világszerte egyre kedveltebb étel lett. Ennek egyszerű elkészítéséhez kínáljuk ezt az eredeti recept szerint készült különleges fűszerkeveréket...
A narancs külső, vékony rétegben lehámozott sárga héja, amelyet sokféle célra használnak. Az édesiparban és a háztartásokban is gyakran alkalmazott, enyhén kesernyés, kellemes narancs...
Számtalan fajtája létezik, méretük, alakjuk, színük, ízük és csípősségük rendkívül eltérő lehet. Ereje az apró magvaktól függ, mert főleg ott halmozódik fel a csípősséget adó kapsz...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.