Alkalmazása: A fahéj az ősz beálltával beköltözik a konyhánkba. Az ünnepi karácsonyi ízek, illatok, téli hideg esték kedvenc fűszere. A ceyloni fahéj kellemes édeskés, intenzív, kissé...
A fűszerkömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Felhasználása: levesek mártások, valamint káposztával, burgonyával készült ételek elkészítéséhez használjuk. Kiválóan...
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék...
Fűszerkeverék, mely csodálatos színt és ízt ad a burgonyából készült ételeknek. Összetétele: Konyhasó (max. 59 %), őrölt fűszerkömény, vöröshagyma granulátum, petrezselyemzöld, csomósodásgátló...
A csillagánizst szárnyas, sertés és halból készült ételekhez használják. Kiváló dzsemek, likőrök és kompótok készítéséhez is. Összetétele: csillagánizs 100 %...
Felhasználása: A szárított élesztőt összekeverjük a liszttel és összedolgozzuk a többi adalékkal a recept szerint. Sütés előtt a tésztát ( kb 30-60 percig ) kelni hagyjuk. Adagolása:...
A fehérborsnak jellegzetesen erős íze és kellemes aromája van. Alkalmazása: Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba...
A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek,...
Az édesköményt sertéshúsból és halhúsból készült ételek ízesítésére, valamint zöldséges ételek elkészítéséhez használjuk. Alkalmazhatjuk még kenyér, édes sütemény, édességek és likőrök...
Alkalmazása: A cayenne bors származása Közép – Amerika, a chili paprikák őshazája. Innen indult hódító útjára, ma már Indiában, Afrika trópusi és szubtrópusi vidékein is termesztik...
Thymos színesbors 20g A bors a legelterjedtebb és legkedveltebb konyhai fűszerek közé tartozik. Íze és illata jellegzetesen erős. A Thymos színesbors előnyei Négyféle egész borsot...
A fahéj az ősz beálltával beköltözik a konyhánkba. Az ünnepi karácsonyi ízek, illatok, téli hideg esték kedvenc fűszere. A klasszikus, valamint az egzotikus konyha elengedhetetlen része...
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne...
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne...
A leveskocka alkalmas húslevesek, mártások, gulyás és sült húsok ízesítésére. Összetétele: tengeri só (max. 45 %), pálmaolaj, burgonya keményítő, cukor, élesztőkivonat, szárított zöldségkeverék...
Összetétele: aroma, etilalkohol Alkalmazása: sütemények, krémek, desszertek és különböző édességek, valamint likőrök és egyéb italok elkészítésénél használják. oncentrátum, adagolása...
Fűszersó krumplihoz. Tápérték 100 g termékben: Energia 534 kJ/128 kcal Zsír 1,9 g ebből telített zsírsavak 0,2 g Szénhidrátok 13 g ebből cukrok 3,5 g Fehérje 9 g Só 60 g...
Fűszerkömény egész. Alkalmazása: A kömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Burgonyából készült ételekbe, levesekbe, mártásokba, káposztába, sertés és báránysültek...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.