Erdészné konyhája Fűszer
(52 termék)
Összetevő : citromhéj Alkal mazása : Szórhatsz belőle a whisky-be, borba, a salátára, a fagylaltra, a levesre, a tésztára, a spagetti szószra, a rizsre, a sushira, de a halételre...
Termék részletek
A metélőhagyma vagy snidling, a tavasz első zöldülő hírnöke. Népies nevei pázsithagyma, pázsitfű, valamint a német nevéből snidling, snittling. A friss metélőhagyma gyorsan elfonnyad,...
Termék részletek
Egyéb elnevezései csillagos ánizs, kínai ánizs vagy ánizscsillag. Ínyencségre vágyók jellegzetes íze és illata miatt kiválóan használhatják sütemények, gyümölcslevesek, kompótok,...
Termék részletek
Erdészné cayenne bors őrölt 30 gFelhasználása Rendkívül csípős, adagolásával csínján kell bánni. Erős, csípős szószokhoz, mártásokhoz, pörköltekhez, sült húsokhoz és halakhoz, rizshez,...
Termék részletek
Összetevők: kurkuma koriander görögszénamag sárgarépa tengeri só gyömbér chili mustármag római kömény cayennebors Felhasználása Szárnyashúsból készült és...
Termék részletek
Indiai eredetű, örökzöld kúszócserje vízben áztatott, lehántolt, szárított bogyótermése. Az eltávolított termésfal (főleg ebben található a bors csípős hatóanyaga) miatt a fehérbors...
Termék részletek
Dél-Ázsiában őshonos, az egész világon elterjedt gyógy- és fűszernövény, melynek hagymagumója fogyasztható. Jellegzetes illatú, különleges ízjavító hatású. Felhasználása ...
Termék részletek
Erdészné Egész rózsabors. Indiai eredetű, örökzöld kúszócserje éretten szedett, különleges eljárás során szárított piros színű bogyótermése. Égetően csípős ízű fűszer. Felhasználása:...
Termék részletek
A Közép-Ázsiából hazánkba került ősrégi, jellegzetes szagú és csípős ízű fűszer. F elhasználása A hazai konyha alapfűszere, bármilyen főtt és sült ételünk ízesíthető vele...
Termék részletek
Trópusi éghajlaton termesztett csípős paprika. A chili paprika ereje az apró magvaktól függ, mert ott halmozódik fel az erősséget adó kapszaicin. A chili a Kárpát-medencében termesztetteknél...
Termék részletek
Összetevő : feketekömény Alkalmazása: Adhatjuk különböző ételekhez, mint például sütemények, káposztás ételek, egyes levesek, aromás anyagai miatt süteményekhez. Gyógyhatása...
Termék részletek
Erdészné fahéj rudak 8 cm 20g Ceylonban és Kínában honos, jellegzetes fa ágairól lefejtett kéregből nyert, csípős, édeskés, fanyar illatú fűszer púderfinomságú őrleménye. Felhasználása...
Termék részletek
Az indiaiak a különféle fűszerkeverékeket maszalának nevezik, az illatos, aromás fűszer-keveréket pedig garam maszalának hívják, amit a már majdnem kész ételekbe tesznek. Indiai eredetű...
Termék részletek
Az indonéz Malaku szigetről származó, ma már Afrikában, Madagaszkáron is termesztett, a mirtuszfélék családjába tartozó örökzöld fa piros virágbimbói pálmalevélben sötétbarnára szárítva...
Termék részletek
Magyarországon csomagolt, minőségi fűszer. Az Erdészné fűszereket leginkább levesek, sültek, saláták, valamint sütemények elkészítéséhez ajánljuk...
Termék részletek
A különböző bors fajtákról A fekete, zöld, rózsaszínű és a fehér bors ugyanazon a növényen terem. A fűszerbogyók színe attól függ, hogy mennyire éretten szedték le őket. Ennek...
Termék részletek
A zselatint elsősorban háziállatok (szarvasmarha, ló) csontjából és kötőszövetéből kivont kollagénből, hidrolízis útján állítják elő. A kollagénben található kötések lebontásával keletkezik...
Termék részletek
Származása : Hazánkban is honos, Európában és Ázsia mérsékelt övi részén előforduló örökzöld cserje kékes-hamvas bevonatú terméséből szárított, nagyon aromás, édes-kesernyés, kissé...
Termék részletek
Malajziában őshonos, Indonéziában, Nyugat-Indiában, Brazíliában és Madagaszkáron termesztett, örökzöld fa magva. Kellemesen aromás, erős fűszer. Felhasználása Felhaszn álható hús-...
Termék részletek
A fűszerpaprika-őrlemény, más néven őrölt fűszerpaprika vagy pirospaprika a közönséges paprikából készült finomra őrölt por. A magyar ételek jellegzetes fűszere, de számos más országban...
Termék részletek
Forgalomba kerül egészben, őrölve vagy tisztított mag formában is. Kávéba rakott, kissé megrepesztett kardamom mag nagyszerű aromát és illatot kölcsönöz az italunknak. Indiában étkezés...
Termék részletek
100 gr szárított fafülgombából, áztatás után 500-600 gr-ot kapunk (jelen esetben a 25 gr-ből 125-150 gr-ot). Felhasználás előtt mindig mossuk át bő vízzel, majd 1-2 órára áztassuk...
Termék részletek
Felhasználás előtt a gombát ajánlott alaposan leöblíteni és 1 órát vízben áztatni. Felnyitás után tárolása: hűvös, száraz helyen. Kapros tejszínes gombamártás: Hozzávaló k : 1cs...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.