Lakshmy szegfűszeg egész 20 g A szegfűszeg intenzív, erősen aromás és édeskés illatú, kissé kesernyés, égető ízű fűszer. Alkalmas hús- és halételek, vadételek, mézeskalács, forralt...
Szárított, majd finomra őrölt fokhagyma. A főzésnél, pácolásnál használt folyadékokban jól oldódik, ami megkönnyíti a konyhai munkát. A fokhagymából szárítással kivonják a vizet,...
A cayenne paprika nagyszerű anyagcsere fokozó. Hőt gerjeszt a szervezetben, élénkíti a vérkeringést, és ezzel segíti a vér eljutását a test távolabbi területeire, mely fontos a hatékony...
Fokhagymából szárítással és szemcsésítéssel készített termék, amely megkönnyíti a konyhai munkát. Fokhagymából, szárítással és szemcsésítéssel készített termék, amely megkönnyíti...
Lakshmy fahéj egész 20 g Burmában őshonos, akár három méter magasra is megnövő, örökzöld fa kérge adja a fűszert. A lehántott kérget darabolják, amely szárításkor felpöndörödik...
Lakshmy lestyán morzsolt 12 g Megjelenésében és aromáiban is hasonlít a petrezselyemhez . Az erdélyi konyha jellegzetes fűszere. Hosszú ideig, szinte teljesen eltűnt a hazai...
Lakshmy babérlevél egész 5 g A természetben élő babér akár tizenöt méter magasra is megnőhet, de általában bokor nagyságúra nyírják vissza a könnyű betakaríthatóság végett. ...
Lakshmy tea masala 20 g Ennek a fűszerkeveréknek is számtalan változata létezik. Összefőzve fekete teával, majd tejet és cukrot adva hozzá egy különleges, édes és aromás forró...
Lakshmy görögszénamag egész 30 g A Földközi-tenger vidékéről és Nyugat-Ázsiából származó növény, sárgás színű magja és levelei adják a fűszert. Íze és illata a curry levélhez...
Lakshmy fehér mustár őrölt 40 g Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert. A fehérmustár magja...
A zellerfélék családjába tartozó növény magja adja a fűszert. Már ősidők óta hasznosítjuk. Íze kissé fanyar, illata jellegzetes az illóolajában megtalálható karvonnak köszönhetően...
A japán vízitorma eredetileg a hegyi folyók és patakok partján élő növény, melynek a gyökere adja a fűszert. Íze és illata a tormára hasonlít, de annál jelentősen intenzívebb . Hagyományosan...
Külsejében a gyömbérre emlékeztető fűszer. A gyökérgumóban található kurkumin nevű anyagnak köszönheti sárga színét és egyedi aromáját. A Curry fűszerkeverékek alapvető összetevője,...
Más néven snidling, de fűszerű megjelenése miatt hívják pázsithagymának is. Szárított változata főzés közben felveszi az étel nedvességtartalmát és így részben visszanyeri friss...
Lakshmy feketebors őrölt 40 g A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának...
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. , A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen elemévé...
Burmában őshonos, akár három méter magasra is megnövő, örökzöld fa kérge adja a fűszert. A lehántott kérget darabolják, amely szárításkor felpöndörödik és elnyeri mindenki által ismert...
Lakshmy fehér mustármag egész 30 g Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert. A fehérmustár...
Más néven snidling, de fűszerű megjelenése miatt hívják pázsithagymának is. Szárított változata főzés közben felveszi az étel nedvességtartalmát és így részben visszanyeri friss...
Lakshmy görögszénamag egész 30 g A Földközi-tenger vidékéről és Nyugat-Ázsiából származó növény, sárgás színű magja és levelei adják a fűszert. Íze és illata a curry levélhez...
Fahéj készítésnél a fa lehántott kérge adja a fűszert. A lehántott kérget szárítják, majd darabolják, egészben vagy őrleményként kerül forgalomba, illetve felhasználásra. Általában...
A koriander magját és leveleit egyaránt felhasználjuk a konyhában. A szemek pirítás után enyhe citrusos illatot árasztanak, egy kevés narancsos - édeskés ízzel. Széleskörűen felhasználható,...
Lakshmy gyömbér őrölt 30 g A Kínából származó növény gyökértörzsét fogyasztjuk, frissen, szárítva, vagy őrölve. Könnyű szállíthatósága folytán, jelentős szerepet játszott a fűszerkereskedelem...
A szegfűszeg intenzív, erősen aromás és édeskés illatú, kissé kesernyés, égető ízű fűszer. Alkalmas hús- és halételek, vadételek, mézeskalács, forralt borok, kompótok, édességek, tésztatöltelékek...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.