Ezzel a Thymos puncs fűszerkeverékkel isteni italt készíthetsz! Azért jó ez a fűszerkeverék, mert nincs szükség külön fűszerekre, hozzávalókra. Tipp puncs készítéshez: Hozzávalók:...
A fahéj az ősz beálltával beköltözik a konyhánkba. Az ünnepi karácsonyi ízek, illatok, téli hideg esték kedvenc fűszere. A klasszikus, valamint az egzotikus konyha elengedhetetlen része...
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne...
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez. Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne...
A leveskocka alkalmas húslevesek, mártások, gulyás és sült húsok ízesítésére. Összetétele: tengeri só (max. 45 %), pálmaolaj, burgonya keményítő, cukor, élesztőkivonat, szárított zöldségkeverék...
Összetétele: aroma, etilalkohol Alkalmazása: sütemények, krémek, desszertek és különböző édességek, valamint likőrök és egyéb italok elkészítésénél használják. oncentrátum, adagolása...
Fűszersó krumplihoz. Tápérték 100 g termékben: Energia 534 kJ/128 kcal Zsír 1,9 g ebből telített zsírsavak 0,2 g Szénhidrátok 13 g ebből cukrok 3,5 g Fehérje 9 g Só 60 g...
Fűszerkömény egész. Alkalmazása: A kömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Burgonyából készült ételekbe, levesekbe, mártásokba, káposztába, sertés és báránysültek...
Összetétele: aroma, etilalkohol Alkalmazása: sütemények, krémek, desszertek és különböző édességek, valamint likőrök és egyéb italok elkészítésénél használják. oncentrátum, adagolása...
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék...
A fehérborsnak jellegzetesen erős íze és kellemes aromája van. Alkalmazása: Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba...
Összetétele: aroma, etilalkohol Alkalmazása: sütemények, krémek, desszertek és különböző édességek, valamint likőrök és egyéb italok elkészítésénél használják. oncentrátum, adagolása...
A szerecsendió kellemesen aromás de erős fűszer, óvatosan kell használni. Hús és zöldséglevesek, mártások, főzelékek, burgonyás ételek, vagdalt húsok, halak, vadételek ízesítője. Használhatjuk...
Alkalmazása: A cayenne bors származása Közép – Amerika, a chili paprikák őshazája. Innen indult hódító útjára, ma már Indiában, Afrika trópusi és szubtrópusi vidékein is termesztik...
A szegfűszeg egy kellemes illatú és erősen aromás ízű fűszer. Főként süteményekbe, de pikáns mártások, paradicsomos, boros ételek, páclevek ízesítésére is használhatjuk. Gyümölcslevesek,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.